Δημιουργώντας τη δική σας εκδήλωση στο Χείρωνα..

Ο Πολυχώρος Χείρωνας σας προσκαλεί να δημιουργήσετε τη δική σας εκδήλωση, στα πλαίσια της θεματολογίας του Εγχειρήματος. Σας παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή ευελιξία στο σχεδιασμό και σας υποστηρίζουμε σε όλα τα στάδια υλοποίησης της ιδέας σας.

Οι χώροι μας προσφέρονται για συναντήσεις, εργαστήρια εκμάθησης ή εξάσκησης και άλλες δραστηριότητες ήδη σχηματισμένων ή νέων ομάδων. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε και απολαμβάνουμε τη φιλοξενία μεγαλύτερων εκδηλώσεων: εκθέσεων, φεστιβάλ, συμποσίων, συνεδρίων, ανοιχτών συναντήσεων ή συζητήσεων, παρουσιάσεων και ενημερωτικών ημερίδων.

Ο «Χείρωνας» υποστηρίζει ενεργά τη δημιουργία νέων πυρήνων ελεύθερης και δημιουργικής ενασχόλησης με καλλιτεχνικό, αυτοθεραπευτικό ή αυτογνωσιακό προσανατολισμό. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οργανωτικές, συμβουλευτικές ή επικοινωνιακές υπηρεσίες, με σκοπό το σχηματισμό μιας νέας ομάδας χειρώνιου ενδιαφέροντος.

Θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφθείτε στην Παιανία για να γνωριστούμε, να σας ξεναγήσουμε στον Πολυχώρο και να τα πούμε από κοντά.

Καλή αντάμωση!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

19o χλμ. Λεωφ. Αθηνών – Λαυρίου,
Παιανία – Τ.Κ. 190 02
E: info@chironas.gr
T: 210 6657084 ( 09.00 – 21.00 )