Δημιουργώντας τη δική σας εκδήλωση στο Χείρωνα..

Ο Πολυχώρος Χείρωνας σας προσκαλεί να δημιουργήσετε τη δική σας εκδήλωση, στα πλαίσια της θεματολογίας του Εγχειρήματος. Σας παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή ευελιξία στο σχεδιασμό και σας υποστηρίζουμε σε όλα τα στάδια υλοποίησης της ιδέας σας.

Η συνεργασία με τον Πολυχώρο Χείρωνα γίνεται στη βάση της ενοικίασης των χώρων του ή της συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων.

Στην περίπτωση της ενοικίασης, οι τιμές μας κυμαίνονται από 5 έως 50 ευρώ ανά ώρα, ανάλογα με το μέγεθος της αίθουσας, την ημέρα και την ώρα της εκδήλωσης. Μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, έλεγχο διαθεσιμότητας και συγκεκριμένη προσφορά ενοικίασης. Για εκδηλώσεις διάρκειας άνω των 2 ημερών προσφέρονται οι ανάλογες εκπτώσεις.

Στην περίπτωση της συνδιοργάνωσης, ο Πολυχώρος Χείρωνας παρέχει επιπροσθέτως οργανωτικές και επικοινωνιακές υπηρεσίες και αμοίβεται με ένα ποσοστό από τα έσοδα της εκδήλωσης. Περισσότερες πληροφορίες για το πνεύμα, τους όρους και τα διαδικαστικά θέματα της συνεργασίας, δίνονται κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τη γραμματεία του Πολυχώρου.

Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφθείτε στην Παιανία για να γνωριστούμε, να σας ξεναγήσουμε στον Πολυχώρο και να τα πούμε από κοντά.

 

Καλή αντάμωση!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

19o χλμ. Λεωφ. Αθηνών – Λαυρίου,
Παιανία – Τ.Κ. 190 02
E: info@chironas.gr
T: 210 6657084 ( 09.00 – 21.00 )

X