Επικοινωνία

19o χλμ. Λεωφ. Αθηνών – Λαυρίου,
Παιανία – Τ.Κ. 190 02
E: info@chironas.gr
Τ: 210 6657084

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

Από Αθήνα μέσω Αττικής Οδού

Για να φτάσετε στον Πολυχώρο Χείρωνα μέσω της Αττικής Οδού, βγαίνετε στην έξοδο 18 «Παιανία». Στρίβετε δεξιά και κατευθύνεστε ευθεία για περίπου 2 χιλιόμετρα, μέχρι το φανάρι της διασταύρωσης με τη Λεωφόρο Λαυρίου (το οποίο είναι και το μόνο φανάρι που θα συναντήσετε). Εκεί, στρίβετε αριστερά και σε 500 μέτρα – στη διασταύρωση με την Μαρκοπούλου – συνεχίζετε ευθεία, προς Κορωπί. Στα 500 μέτρα – αριστερά – στο μοναδικό τριώροφο κτίριο που θα συναντήσετε βρίσκετε ο Πολυχώρος Χείρωνας (Στάση ΚONTOY).

Από Βάρης – Κορωπίου

Περνάτε μέσα από το Κορωπί, με κατεύθυνση προς Παιανία. Μόλις περάσετε την INTRACOM, στα δεξιά – στα 300 μέτρα – βρίσκετε τον Πολυχώρο Χείρωνα (Στάση ΚONTOY).

Από Λεωφόρο Μεσογείων ή Μαραθώνος – Σταυρό Αγίας Παρασκευής

Στη διασταύρωση της Λεωφόρου Μεσογείων (ή της Λ. Μαραθώνος) με την λεωφόρο Λαυρίου, στο Σταυρό, πάρτε την Λεωφόρο Λαυρίου, κατευθυνόμενοι προς Παιανία/Λαύριο. Σε 7,5 περίπου χλμ. – στη διασταύρωση με την Μαρκοπούλου – συνεχίζεται ευθεία προς Κορωπί. Στα 500 μέτρα – αριστερά – στο μοναδικό τριώροφο κτίριο που θα συναντήσετε, βρίσκετε τον Πολυχώρο Χείρωνα (Στάση ΚONTOY).

Συγκοινωνία

Λεωφοριακές Γραμμές: 308 (ΣΤ. ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ – ΠΑΙΑΝΙΑ – ΚΟΡΩΠΙ) , 125 (ΣΤ. ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ – ΠΑΙΑΝΙΑ – ΒΑΡΚΙΖΑ) Ανταπόκριση με μετρό: Γραμμή 3 στους σταθμούς Νομισματοκοπείο και Κορωπί με τη γραμμή 308 (ΣΤ. ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ – ΠΑΙΑΝΙΑ – ΚΟΡΩΠΙ)