Ποιοί Είμαστε

Το «Εγχείρημα Χείρωνας» συνελήφθη, ως ιδέα, από τον Ανδρέα την άνοιξη του 2016 και έλαβε νομική μορφή από την Εύη, το καλοκαίρι του ίδιου έτους. Αποτελεί ελληνική ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρία ( Ι.Κ.Ε. ), με διαχειρίστρια την Ευαγγελία Τσαμασλή και το καταστατικό της είναι δημοσιευμένο στο γενικό εμπορικό μητρώο.

Ως εταιρία, επιδιώκει την μεγιστοποίηση του οφέλους για τους πελάτες, τους εργαζόμενους και τους μετόχους της, ασπαζόμενη τη λογική της κοινωνικής οικονομίας. Ως ζωντανός πνευματικός οργανισμός, αντιλαμβάνεται το όφελος ολιστικά – σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα – και δεν εστιάζει στο αμιγώς χρηματικό κέρδος.

Η ομάδα διαχείρισης του Εγχειρήματος αποτελείται, στην παρούσα φάση, από τον Ανδρέα – στη γενική διεύθυνση του Εγχειρήματος – και την Εύη – στη διεύθυνση του Πολυχώρου. Η Βίκυ είναι υπεύθυνη της γραμματείας, υποδοχής και διαχείρισης του Πολυχώρου. Η Στεφανία ασχολείται με την κοινωνική δικτύωση, επικοινωνία και προβολή των εκδηλώσεων του Χείρωνα και η Στέλλα με τη γραφιστική επιμέλεια και τις Εκδόσεις. Ο Αλέξανδρος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση του Εγχειρήματος, ενώ η Δάφνη και ο Αντώνης βρίσκονται πίσω από το φωτογραφικό φακό. Ο Νίκος και ο Βασίλης φροντίζουν για τη γενική διαδικτυακή μας παρουσία και συμπληρώνουν τη δημιουργική μας ομάδα. Ο Τάσος μας μηχανοργανώνει, η Ευγενία είναι υπεύθυνη για τα νομικά θέματα και η Χρύσα για το λογιστήριο. Ο Φραντς αναπτύσσει και διευθύνει τα χειρώνεια ταξίδια μας.

Η ΟΜΑΔΑ

Ανδρέας Παλαιολόγος
Διεύθυνση Εγχειρήματος
andreas@chironas.gr(0030) 6946129853
Εύη Τσαμασλή
Διεύθυνση Πολυχώρου
evi@chironas.gr 6946129851, 210 6657084
Βίκυ Αλεξανδράτου
Υποδοχή και Διαχείριση Πολυχώρου
vicky@chironas.gr210 6657084
Στεφανία Στάικου
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
stefania@chironas.gr
Στέλλα Πέρπερα
Γραφιστική επιμέλεια - εκδόσεις
info@dotgraphics.grhttp://www.dotgraphics.gr
Δάφνη Δούμα
Φωτογραφία
info@dafnidouma.comhttp://www.dafnidouma.com
Αντώνης Κουλαμπίδης
Φωτογραφία
akoulabidis@gmail.com
Ευγενία Φωτοπούλου
Νομική υποστήριξη
info@efotopoulou.grhttp://efotopoulou.gr
Τάσος Σαρακινίδης
Μηχανοργάνωση
Βασίλης Ευθυμιάκος
Web Design
http://www.grafix.gr
Νίκος Γραμουστιάνος
Web Development
http://www.grafix.gr
Χρύσα Νάνου
Λογιστικά θέματα
Φραντς Μηλόπουλος
Διεύθυνση Ταξιδιών
milopoulos@hotmail.com
X