Ο Πολυχώρος

Με παλιά υλικά, δημιουργούμε κάτι νέο..

Στον Πολυχώρο Χείρωνα, έχουμε στη διάθεσή μας σχεδόν 700 τ.μ., ειδικά διαμορφωμένου και φωτεινού χώρου:

Δύο μεγάλες αίθουσες – τις «Ουρανός» και «Χείρωνας» -, με δυνατότητα συνένωσης – συνολικού εμβαδού 222 τ.μ. – και δυο μικρότερες αίθουσες εργαστηρίων – τις «Δίας» και «Ερμής».. Επίσης, άνετους χώρους υποδοχής και συναντήσεων, καθιστικά, γραφεία και υποδομές για ΑΜΕΑ.

Ο «Χείρωνας» επιζητά τη συνεργασία με καλλιτέχνες, θεραπευτές και εισηγητές διαφορετικών αυτοθεραπευτικών ή αυτογνωσιακών τεχνών, με μόνες προυποθέσεις τη θεματική συμβατότητα και τον σεβασμό στην αναζήτηση, το δρόμο και την τέχνη του άλλου.

Συνδιοργανώνουμε βιωματικά, αυτοθεραπευτικά και αυτογνωσιακά σαββατοκύριακα, τρίμηνους κύκλους εργαστηρίων θεραπευτικών τεχνών με εβδομαδιαίες συναντήσεις, καθημερινές ομάδες σωματικής άσκησης-εναρμόνισης και πολλά άλλα..

Ταυτόχρονα, ο Πολυχώρος Χείρωνας αναλαμβάνει και απολαμβάνει τη φιλοξενία έκτακτων εκδηλώσεων, όπως ενημερωτικές ομιλίες, ημερίδες, διαλέξεις, παρουσιάσεις βιβλίων, βραδιές φιλοσοφίας, ποίησης, αφήγησης μύθων και παραμυθιών..

Ο χώρος διατίθεται επίσης για εκθέσεις, συνέδρια, συμπόσια, φεστιβάλ και άλλες μεγάλες διοργανώσεις, με συγγενή θεματολογία και προσανατολισμό.

Όταν πρόκειται για συνδιοργάνωση, τα έσοδα μοιράζονται ανάμεσα στον Πολυχώρο και στους εισηγητές, οι οποίοι συντονίζουν την εκάστοτε εκδήλωση.

Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα της απλής ενοικίασης χώρου από ήδη σχηματισμένες ομάδες για τη στέγαση των δραστηριοτήτων τους.

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ

ΓΚΑΛΛΕΡΙ