/*

Με Αστρολογία ξεκινά η σεζον στον Πολυχώρο Χείρωνα.. – Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων της Αστρολογίας διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή με «αφετηρία» το Χείρωνα.

ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Αστρολογίας

Δελτίο Τύπου

Ο ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. πάει μονοήμερη και σας καλεί να έρθετε μαζί! Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 στην Ανατολική Αττική και περιλαμβάνει τα εξής:

  • Δίωρη εκδήλωση στην Παιανία για τον αστρολογικό Χείρωνα με εισηγητές τον Βαγγέλη Πετρίτση, την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου και τη Φωτεινή Ορσάρη – όλοι μέλη του Συλλόγου – οι οποίοι θα καλύψουν τις αστρονομικές, μυθολογικές και ψυχολογικές πτυχές αυτού του κομήτη-αστεροειδή, τον τρόπο που ερμηνεύεται στα ζώδια και τους οίκους καθώς και τη σχέση του με τις εναλλακτικές θεραπείες.
  • Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και μουσείο της Βραυρώνας. 
  • Φαγητό και μπάνιο στο Πόρτο Ράφτη.

Η πρωινή εκδήλωση ξεκινάει στις 10.30πμ στον Πολυχώρο Χείρωνα, 19ο χλμ Λεωφόρου Αθηνών-Λαυρίου και η είσοδος κοστίζει €10. Η επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Βραυρώνας αρχίζει στη 1:30μμ και η γενική είσοδος είναι στα €6 ενώ στα €3 για τους άνω των 65 καθώς και για φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ισότιμων Σχολών από χώρες εκτός Ε.Ε.. Ελεύθερη είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο προβλέπεται για κατόχους κάρτας αλληλεγγύης ή ενεργού κάρτας ανεργίας, για νέους ηλικίας έως 18 ετών καθώς και για φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ισότιμων Σχολών από κράτη-μέλη της Ε.Ε.. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω ιστότοπο: http://odysseus.culture.gr/h/1/gh155.jsp?obj_id=3359

Στις 3:30μμ προβλέπεται να αρχίσει το μεσημεριανό σε τοπική ταβέρνα στο Πόρτο Ράφτη με πρόσβαση στη θάλασσα.

Η κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη και θα γίνεται με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο [email protected] ή τηλεφωνικώς στο 6977-786410 έως και τις 30 Αυγούστου 2018. Επειδή οι θέσεις στον Πολυχώρο Χείρωνα είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε μια υπέροχη ημέρα με αστρολογία, αξιοθέατα και θάλασσα!

 

Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Αστρολογίας

Ετικέτες: Αστρολογία
X