/*

οι …βάσεις της σταδιοδρομίας

Έχουν περάσει 37 χρόνια και τη στιγμή την θυμάμαι ακόμα. Ήταν μεσημέρι και τότε τα αποτελέσματα των πανελληνίων (εισαγωγικές τις λέγαμε τότε) τα μαθαίναμε από το ραδιόφωνο. Δεν είχα περάσει στην σχολή που ήθελα… Ήταν η πρώτη μου αποτυχία. Εκείνη ήταν η στιγμή που ξεκίνησαν τα προβλήματα στην μέση μου και μέχρι σήμερα με συντροφεύουν. Κάπως σαν εκείνη η πρώτη αποτυχία να με έκοψε στην μέση. Αυτό το μήνυμα έστειλε ο εγκέφαλος στο σώμα και το σώμα το πήρε κυριολεκτικά. ‘Εχω κάνει από τότε πολλές θεραπείες για την μέση μου, που με βοηθούν να μην πονάω πολύ, αλλά καλά δεν με λες.

Αν ήξερα τότε τα Ανθοϊάματα και είχα πιει Star of Bethlehem για το σoκ, ίσως να είχα γλυτώσει χρόνια πόνων και ταλαιπωρίας.
Βοηθήστε λοιπόν τον εαυτό σας, τώρα! Ισορροπήστε τα έντονα και δύσκολα συναισθήματα που σας κατακλύζουν και μην τα αφήσετε ανεξέλεγκτα να καθορίσουν την υγεία και την πορεία της ζωής σας.

Για σας που τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν κάτω από τις προσδοκίες σας, το Gentian θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την απαισιοδοξία σας, το Pine τις ενοχές ότι θα μπορούσατε να είχατε διαβάσει περισσότερο, το Willow να μην καταπιείτε την πίκρα σας, το Mimulus τον φόβο για το μέλλον και το Larch θα φέρει το κουράγιο για ότι χρειάζεται να γίνει από εδώ και πέρα.


Αν είστε σε μεγάλη απελπισία ίσως χρειάζεστε Gorse ή ακόμα και Sweet chestnut μαζί με το Star of Bethlehem. Πάρτε τα, ακόμη κι αν δεν βλέπετε τον λόγο, αν δεν θέλετε τίποτα – ακριβώς γι αυτό!

Για σας που χρειάζεται να αποφασίσετε ποιά σχολή να επιλέξετε, τα Scleranthus και Cerato θα σας ¨ξεκολλήσουν¨ και θα κάνουν την διαδικασία της επιλογής ευκολότερη.

Για όλους είναι μια εποχή μετάβασης και αλλαγών που το Wallnut θα υποστηρίξει με ορθό τρόπο. Ίσως για μερικούς που νοσταλγούν τα περασμένα, όσο ζόρικα κι αν φαίνονταν, είναι ώρα και για το Honeysucle.

Και μην ξεχνάτε. Η ζωή δεν είναι δρόμος ταχύτητος. Είναι μαραθώνιος ή καλύτερα, Οδύσσεια. Σε όποιον δρόμο κι αν σας φέρει, οι προσπάθειες χρειάζεται να είναι συνεχείς. Τίποτα δεν τελειώνει με ένα νούμερο κάποιων χιλιάδων μονάδων. Αντίθετα, πολλά αρχίζουν.

Ο πηγαιμός για την Ιθάκη…

 

Χρύσα Κωνσταντιανού – Ανθοϊάματα δια χειρός Φαρμακοποιού

Ετικέτες: Ανθοϊάματα, Ανθοϊάματα Bach
X