/*

Ο Πολυχώρος Χείρωνας φιλοξενεί το “NLP Wellbeing Diploma” της Dynamic Equilibrium System!

Στις 16, 17 και 18 Φεβρουαρίου και 9, 10 και 11 Μαρτίου, η Dynamic Equilibrium System διοργανώνει το “NLP Wellbeing Diploma”, στον Πολυχώρο Χείρωνα!

 

Το NLP Wellbeing Diploma γίνεται για πρώτη φορά παγκοσμίως, στην Ελλάδα!

 

Το “NLP Wellbeing Diploma” aποτελεί ένα μοναδικό πρόγραμμα μετεκπαίδευσης για Επαγγελματίες Υγείας, Κοινωνικών και Συμπεριφοριστικών επιστημών, Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας, Φαρμακοποιούς, Διαιτολόγους / Διατροφολόγους, Health & Wellness coaches και Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με τουλάχιστον 3 χρόνια επαγγελματική εμπειρία.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσεγγίζει ολιστικά τον άνθρωπο, τη σκέψη, τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές που χρειάζεται να δουλέψουμε και τους τρόπους που οι ήδη υπάρχουσες επιλογές που κάνουμε επηρεάζουν την ψυχοδιανοητική και σωματική μας κατάσταση και αρρωσταίνουν το σώμα και τους εγκεφάλους μας (μυαλό- καρδιά- έντερο).

Η ευεξία είναι μια ενεργή διαδικασία κατά την οποία ο άνθρωπος κάνει επιλογές προς μια υγιή, δραστήρια και δημιουργική ζωή, όπου απολαμβάνει στο μέγιστο ό,τι έχει αυτή να προσφέρει. Αυτές οι επιλογές είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και γίνονται μέσα από μια δυναμική διαδικασία αναγνώρισης, αλλαγής και σύνδεσης του μυαλού, σώματος, πνεύματος και της αποδοχής του εαυτού.

 

Το πρόγραμμα είναι διεθνώς πιστοποιημένο από International NLP Trainers Association & η πιστοποίηση θα δοθεί μετά από την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος και των απαραίτητων εξετάσεων.

 

Εισηγητές:

Μανίκα Βάσια
Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Diet & NLP Wellbeing Coach
​mBIT Certified Professional Coach
NLP Master Practitioner
Micro Expressions & Body Language Practitioner

Φραγκιάς Νίκος
Interventionist Therapist
Clinical Hypnotherapy
Master Coach
NLP Trainer
Micro Expressions & Body Language Trainer

Μαζί τους θα παρουσιάσουν πολύ ενδιαφέροντα θέματα διακεκριμένοι επιστήμονες στο χώρο της Υγείας και της Ευεξίας.

 

Περισσότερες πληροφορίες και εγραφή: Event Link

Early bird registration ως 31/1/18

Για το αναλυτικό πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε:
[email protected]| [email protected]
☏ 6973 749 149

 


Λίγα λόγια για την Dynamic Equilibrium System™:

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Dynamic Equilibrium System αποτελούν σημείο αναφοράς ως μετεκπαίδευση σε ήδη επαγγελματίες υγείας, θεραπευτές, ψυχολόγους, coaches, fitness instructors, managers και σε όσους έχουν ως βασικό αντικείμενο εργασίας την επικοινωνία. Στόχος μας είναι μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρουμε να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό του εκπαιδευόμενου, τις ιδιαιτερότητες, να αγκαλιάσουμε τις αδυναμίες και να οδηγήσουμε σε μια εξελικτική πορεία ανάπτυξης, χωρίς εμπόδια και αναστολές, τον άνθρωπο σαν προσωπικότητα και οντότητα.

Site Link 
Official Facebook Page

 

Ετικέτες: NLP
X