/*

Ο Πολυχώρος Χείρωνας φιλοξενεί το “NLP Practitioner Certification” της INLPTA!

NLP Practitioner Certification by INLPTA

 

Ένα πιστοποιημένο από τη Διεθνή Ένωση Εκπαιδευτών Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού – INLPTA (International NLP Trainers Association – www.INLPTA.org) ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 12 ημερών,  φιλοξενείται από την άνοιξη μέχρι το καλοκαίρι στον Πολυχώρο Χείρωνα.

Διοργανωτής του προγράμματος είναι η Dynamic Equilibrium System και οι έμπειροι εκπαιδευτές Νίκος Φραγκιάς και Βάσια Μανίκα.

 


Συνοπτική περιγραφή:

Σήμερα, όπου η ζωή είναι πολύπλοκη, όπου ανταγωνιζόμαστε με τον χρόνο και την πληροφορία, χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ ικανότητες για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Το NLP Practitioner Certification είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο ασχολείται με τον πιο σημαντικό μηχανισμό: τον ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ.

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) είναι ένας μοναδικός συνδυασμός νευρολογίας, γλωσσολογίας και προγραμματισμού, των τριών πιο ισχυρών συστατικών που συμβάλλουν στη δημιουργία της ανθρώπινης εμπειρίας. Είναι η επιστήμη της πρακτικής τέχνης του πώς μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που θέλουμε να αλλάξουμε, σε αντίθεση με άλλες μεθόδους που εστιάζουν στο τι πρέπει να αλλάξουμε. Είναι η τέχνη και η επιστήμη του ΠΩΣ χρησιμοποιούμε το μυαλό μας, για να επικοινωνήσουμε τόσο με τον εαυτό μας όσο και τους άλλους. Είναι η μελέτη της Υποκειμενικής Εμπειρίας. Θα μάθετε έναν εντελώς καινούριο τρόπο σκέψης, ώστε να γίνετε και ευέλικτοι και αποτελεσματικοί στην επικοινωνία.

Ερχόμαστε σε επαφή με τον εξωτερικό κόσμο μέσα από τις αισθήσεις μας. Η νευρολογία χρησιμοποιεί αυτά τα ερεθίσματα και τα παρουσιάζει σε εμάς με «εσωτερικές αναπαραστάσεις». Αυτές διαμορφώνουν την Υποκειμενική Εμπειρία μας. Επομένως, ο εσωτερικός μας κόσμος αποτελείται από εικόνες που βλέπουμε με τα μάτια του μυαλού μας.

Αυτό που είναι σημαντικό να κατανοήσουμε είναι ότι η εμπειρία μας δημιουργείται από συνδυασμούς αυτών των εσωτερικών αναπαραστάσεων/εικόνων, οι οποίοι σχηματίζουν επαναλαμβανόμενα μοτίβα ή «προγράμματα». Αυτά τα μοτίβα (ή αλλιώς συνήθειες) επαναλαμβάνονται συνεχώς, σαν μια συνεχόμενη κινηματογραφική ταινία, μέχρι να τα διακόψουμε ή τα ανακατευθύνουμε με κάποιο τρόπο.

Μέσα από αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα σας εκπαιδεύσουμε πώς να επαναπρογραμματίζετε το μυαλό σας ώστε να σπάτε ή να ανακατευθύνετε αυτά τα μοτίβα που σας μπλοκάρουν και σας εμποδίζουν να πετύχετε τους στόχους σας, τα όνειρα και τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

 


Dynamic Equilibrium System:

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Dynamic Equilibrium System αποτελούν σημείο αναφοράς ως μετεκπαίδευση σε ήδη επαγγελματίες υγείας, θεραπευτές, ψυχολόγους, coaches, fitness instructors, managers και σε όσους έχουν ως βασικό αντικείμενο εργασίας την επικοινωνία. Στόχος μας είναι μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρουμε να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό του εκπαιδευόμενου, τις ιδιαιτερότητες, να αγκαλιάσουμε τις αδυναμίες και να οδηγήσουμε σε μια εξελικτική πορεία ανάπτυξης, χωρίς εμπόδια και αναστολές, τον άνθρωπο σαν προσωπικότητα και οντότητα.

Εισηγητές:

Φραγκιάς Νίκος
National Coordinator of INLPTA for Greece and Cyprus
International Ambassador of ANLP for Greece
Interventionist
Clinical Hypnotherapist
Master Coach
NLP Trainer
Micro Expressions & Body Language Trainer

Μανίκα Βάσια
NLP Master Practitioner
Diet & NLP Wellbeing Coach
​mBIT Certified Professional Coach
Micro Expressions & Body Language Practitioner

 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις ακριβείς ημερομηνίες και τις εγγραφές, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Dynamic Equilibrium System ή στο Facebook Event.

Για να σας σταλεί το αναλυτικό πρόγραμμα, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το διοργανωτή τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυσδρομίου:
✉ request@nickfragkias.com
☏ 6944 200 900

Early bird registration έως: 31/01/18

 

Ετικέτες: NLP
X