Εργαστήριο
το παραμύθι-η ιστορία της ζωής μου κι εγώ

Ένα εργαστήρι γραφής και δραματοποίησης παραμυθιού – ιστορίας.. Πρόκειται για παραμυθοσυναντήσεις για «μεγάλους» – παραμύθια του πριν, του τώρα και του μετά.. Μέσα από παιχνίδια επικοινωνίας, μοιράσματος και εμπιστοσύνης, δημιουργούμε και ξαναβιώνουμε αρχετυπικές ιστορίες – αποκαλύπτουμε και αποκαλυπτόμαστε.. Ταξιδεύοντας με το παραμυθόπλοιο στα βάθη του ασυνείδητου της ψυχής μας, φωτίζουμε τα σκιερά κομμάτια της ύπαρξής μας. Αγγαλιάζοντάς τα, τα φέρνουμε στον κόσμο του συνειδητού και έτσι απλά – μέσα από τη μαγευτική δύναμη του παραμυθιού – ίσως θελήσουμε να μεταλλάξουμε εφιάλτες σε δώρα.

Κάθε φορά, μέσα από μία ιστορία – παραμύθι, οδηγούμαστε στην σχέση που έχουν οι ήρωες και τα γεγονότα, με την δική μας ζωή. Και στο πώς θα επαναπρογραμματίσουμε το «σενάριο» που έχει δημιουργηθεί, αφήνοντας να φύγει ό,τι περιττό και κρατώντας τα στοιχεία εκείνα, που αποτελούν μαθήματα ζωής και που μας πηγαίνουν πιο πέρα..

Χρησιμοποιούμε τα εργαλεία:

  • γραφή
  • αφήγηση
  • ψυχοσωματική έκφραση
  • δημιουργία
  • μοίρασμα
  • επικοινωνία

 

Βασιλική Αργυριάδου

Πότε?

Κάθε Δευτέρα, από 2/10/17  έως 25/6/18 

18.00 – 21.00

Πού?

Πολυχώρος Χείρωνας: Αίθουσα «Χείρωνας»
Παιανία - 19ο χλμ. Λεωφόρου Αθηνών-Λαυρίου

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής: στη γραμματεία του Πολυχώρου ( 210 6657084, 09.00 - 21.00 ) ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής ή και πληρωμής, μέσω της παγκόσμιας διαδικτυακής πλατφόρμας EVENTORA.

Πόσο?

20 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται φ.π.α.)

συντονίστρια

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΡΓΥΡΙΑΔΟΥ
Ψυχολόγος, σωματική ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδευτικός και εμψυχώτρια καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων
Η Βασιλική Αργυριάδου είναι ψυχολόγος, σωματική ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδευτικός και εμψυχώτρια καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων. Ως πολυπράγμων αναζητήτρια και ανήσυχο πνεύμα έχει κάνει μια πορεία σε χώρους ολιστικών θεραπευτικών προσεγγίσεων και πνευματικής αναζήτησης. Στην επαγγελματική της ενασχόληση επέλεξε και ενσωμάτωσε μεθόδους σύζευξης των θέσεων αυτών βάζοντας την προσωπική της σφραγίδα . Επιδιώκει την ανθρώπινη προσέγγιση με γνώμονα την αγάπη και το σεβασμό στην ελεύθερη βούληση, μοναδικότητα και ανάγκη του κάθε συνταξιδιώτη της ζωής.