ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΑΝΤΑΛΑ – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η ενεργειακή ζωραφική μάνταλα είναι δημιουργία κυκλικών συμβολικών μορφών, σε άπειρες παραλλαγές. Είναι ζωγραφική αρχετυπικών, κοσμικών μοντέλων, με ενεργειακή ροή-δύναμη που μετασχηματίζει και μεταμορφώνει. Η δημιουργία κύκλου από μόνη της είναι τελετουργική, γιατί μας συνδέει με την πνευματική μας φύση. Επιφέρει εσωτερική ισορροπία και επιδρά θεραπευτικά σε σώμα, ψυχή και νου. Δεν υπάρχει κανένα φαινόμενο ή εκδήλωση στον κόσμο που να μην περιέχει κυκλική μορφή, από τον μικρόκοσμο έως τον μακρόκοσμο. Η ζωγραφική μάνταλα αποτελεί δημιουργικό διαλογισμό – προσφέρει εξέλιξη, προστασία και θεραπεία.

Πότε?

  • 19/04/2017 17:30 - 20:30
  • 22/04/2017 11:00 - 14:00
  • 24/04/2017 17:30 - 20:30

Πού?

Πολυχώρος Χείρωνας
19ο χλμ. Λεωφόρου Αθηνών - Λαυρίου

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής: στη γραμματεία του Πολυχώρου ( 210 6657084, 09.00 - 21.00 ) ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής ή και πληρωμής, μέσω της παγκόσμιας διαδικτυακής πλατφόρμας EVENTORA.

Πόσο?

Εισηγητής

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΡΓΥΡΙΑΔΟΥ
Ψυχολόγος, σωματική ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδευτικός και εμψυχώτρια καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων
Η Βασιλική Αργυριάδου είναι ψυχολόγος, σωματική ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδευτικός και εμψυχώτρια καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων. Ως πολυπράγμων αναζητήτρια και ανήσυχο πνεύμα έχει κάνει μια πορεία σε χώρους ολιστικών θεραπευτικών προσεγγίσεων και πνευματικής αναζήτησης. Στην επαγγελματική της ενασχόληση επέλεξε και ενσωμάτωσε μεθόδους σύζευξης των θέσεων αυτών βάζοντας την προσωπική της σφραγίδα . Επιδιώκει την ανθρώπινη προσέγγιση με γνώμονα την αγάπη και το σεβασμό στην ελεύθερη βούληση, μοναδικότητα και ανάγκη του κάθε συνταξιδιώτη της ζωής.