εργαστήριο
ενεργειακής ζωγραφικής μάνταλα

Η ενεργειακή ζωγραφική μάνταλα είναι δημιουργία κυκλικών συμβολικών μορφών, σε άπειρες παραλλαγές. Είναι ζωγραφική αρχετυπικών κοσμικών μοντέλων, με ενεργειακή ροή-δύναμη που μετασχηματίζει και μεταμορφώνει. Η δημιουργία κύκλου από μόνη της είναι τελετουργική, γιατί μας συνδέει με την πνευματική μας φύση. Επιφέρει εσωτερική ισορροπία και επιδρά θεραπευτικά σε σώμα, ψυχή και νου. Δεν υπάρχει κανένα φαινόμενο ή εκδήλωση στον κόσμο που να μην περιέχει κυκλική μορφή, από τον μικρόκοσμο έως τον μακρόκοσμο. Η ζωγραφική μάνταλα αποτελεί δημιουργικό διαλογισμό – προσφέρει εξέλιξη και αυτοθεραπεία.

Ενεργειακή ζωγραφική «Μάνταλα» για…

  • Δημιουργική – καλλιτεχνική έκφραση
  • Αυτογνωσία
  • Αυτοθεραπεία

Οι συναντήσεις είναι εβδομαδιαίες και αυτοτελείς, με ένα θέμα κάθε φορά, το οποίο δουλεύεται δημιουργικά… 

  • σωματικά
  • συναισθηματικά
  • νοητικά
  • διαπροσωπικά

Μέσα από κίνηση, οραματισμό, μοίρασμα και αυτοσχεδιασμό, οδηγούμαστε σε ζωγραφική απεικόνιση που μας απελευθερώνει.

Επιλέγουμε κάθε φορά ένα θέμα από την προκύπτουσα ανάγκη της ομάδας… π.χ., «η σφραγίδα μου», «ο λαβύρινθος μου», «ο ναός μου», «μέσα και έξω» και άλλα..

 

Βασιλική Αργυριάδου

Πότε?

Κάθε Τετάρτη, από 04.10.17  έως 27.06.18 

18.00 – 21.00

Πού?

Πολυχώρος Χείρωνας: Αίθουσα «Δίας»
Παιανία - 19ο χλμ. Λεωφόρου Αθηνών-Λαυρίου

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής: στη γραμματεία του Πολυχώρου ( 210 6657084, 09.00 - 21.00 ) ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής ή και πληρωμής, μέσω της παγκόσμιας διαδικτυακής πλατφόρμας EVENTORA.

Πόσο?

20 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται φ.π.α.)

συντονίστρια

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΡΓΥΡΙΑΔΟΥ
Ψυχολόγος, σωματική ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδευτικός και εμψυχώτρια καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων
Η Βασιλική Αργυριάδου είναι ψυχολόγος, σωματική ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδευτικός και εμψυχώτρια καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων. Ως πολυπράγμων αναζητήτρια και ανήσυχο πνεύμα έχει κάνει μια πορεία σε χώρους ολιστικών θεραπευτικών προσεγγίσεων και πνευματικής αναζήτησης. Στην επαγγελματική της ενασχόληση επέλεξε και ενσωμάτωσε μεθόδους σύζευξης των θέσεων αυτών βάζοντας την προσωπική της σφραγίδα . Επιδιώκει την ανθρώπινη προσέγγιση με γνώμονα την αγάπη και το σεβασμό στην ελεύθερη βούληση, μοναδικότητα και ανάγκη του κάθε συνταξιδιώτη της ζωής.