/*

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΧΕΙΡΩΝΑΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Ο Πολυχώρος Χείρωνας σας προσκαλεί να δημιουργήσετε τη δική σας εκδήλωση, στα πλαίσια της θεματολογίας του Εγχειρήματος. Σας παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή ευελιξία στο σχεδιασμό και σας υποστηρίζουμε σε όλα τα στάδια υλοποίησης της ιδέας σας.

Η συνεργασία με τον Πολυχώρο Χείρωνα γίνεται στη βάση της ενοικίασης των χώρων του. Οι τιμές ενοικίασης κυμαίνονται από 20 έως 60 ευρώ ανά ώρα, ανάλογα με το μέγεθος της αίθουσας, την ημέρα και την ώρα της εκδήλωσης.

Μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, έλεγχο διαθεσιμότητας και συγκεκριμένη προσφορά. Για εκδηλώσεις διάρκειας άνω των 2 ημερών προσφέρονται οι ανάλογες εκπτώσεις.

Ανάλογα με τις ανάγκες της εκδήλωσής σας, ο Πολυχώρος Χείρωνας μπορεί να σας προσφέρει επιπροσθέτως οργανωτική και επικοινωνιακή υποστηρίξη.

Σε συνεργασία με επιλεγμένους εξειδικευμένους παρόχους, αναλαμβάνουμε επίσης την υποστήριξη της εκδήλωσής σας με υπηρεσίες catering (δυνατότητα για vegan, vegeterian ή organic μενού, παροχή φρέσκων εποχιακών φρούτων ή γλυκών χωρίς ζάχαρη και γλουτένη).

Περισσότερες πληροφορίες για το πνεύμα, τους όρους και τα διαδικαστικά θέματα της συνεργασίας, δίνονται κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τη Γραμματεία του Πολυχώρου.

Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφθείτε στην Παιανία για να γνωριστούμε, να σας ξεναγήσουμε στον Πολυχώρο και να τα πούμε από κοντά.

 

Καλή αντάμωση!


/home/chironasadmin/public html/wp content/uploads/2020/03/Gold
/home/chironasadmin/public html/wp content/uploads/2020/03/Silver
/home/chironasadmin/public html/wp content/uploads/2020/03/Bronze

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 19o χλμ. Λεωφ. Αθηνών – Λαυρίου,

Παιανία – Τ.Κ.: 190 02

E: [email protected]

T: 210 6657084 (09.00 – 17.00)

X