Ποιοί Είμαστε

Το «Εγχείρημα Χείρωνας» συνελήφθη, ως ιδέα, από τον Ανδρέα την άνοιξη του 2016 και έλαβε νομική μορφή από την Εύη, το καλοκαίρι του ίδιου έτους. Αποτελεί ελληνική ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρία (Ι.Κ.Ε.), με διαχειρίστρια την Ευαγγελία Τσαμασλή και το καταστατικό της είναι δημοσιευμένο στο γενικό εμπορικό μητρώο.

Ως εταιρία, επιδιώκει την μεγιστοποίηση του οφέλους για τους πελάτες, τους εργαζόμενους και τους μετόχους της, ασπαζόμενη τη λογική της κοινωνικής οικονομίας. Ως ζωντανός πνευματικός οργανισμός, αντιλαμβάνεται το όφελος ολιστικά – σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα – και δεν εστιάζει στο αμιγώς χρηματικό κέρδος.

Η ομάδα διαχείρισης του Εγχειρήματος αποτελείται, στην παρούσα φάση, από τον Ανδρέα – στη γενική διεύθυνση του Εγχειρήματος και τις Εκδόσεις – και την Εύη – στη διεύθυνση του Πολυχώρου. Η Βίκυ είναι υπεύθυνη της γραμματείας, υποδοχής και διαχείρισης του Πολυχώρου και η Βαλμίρα η επιστάτριά του. Η Μαρίνα είναι καλλιτεχνική διευθύντρια του Εγχειρήματος και η Δάφνη η φωτογράφος του. Ο Γιώργος φροντίζει για τη γενική διαδικτυακή μας παρουσία και συμπληρώνει τη δημιουργική μας ομάδα. Η Ευγενία είναι υπεύθυνη για τα νομικά θέματα και η Χρύσα για το λογιστήριο. Ο Φραντς αναπτύσσει και διευθύνει τα «χειρώνεια ταξίδια».


Η ΟΜΑΔΑ

Ανδρέας Παλαιολόγος
Διεύθυνση Εγχειρήματος
[email protected](0030) 6946129853
Εύη Τσαμασλή
Διεύθυνση Πολυχώρου
[email protected] 6946129851, 210 6657084
Βίκυ Αλεξανδράτου
Υποδοχή και Διαχείριση Πολυχώρου
Μαρίνα Παππά
Art Direction & Social Media
Δάφνη Δούμα
Φωτογραφία
[email protected]http://www.dafnidouma.com
Ευγενία Φωτοπούλου
Νομική υποστήριξη
[email protected]http://efotopoulou.gr
Γιώργος Ταμπακάς
Ανάπτυξη ιστότοπου
https://www.internetwizards.gr/
Χρύσα Νάνου
Λογιστήριο
Φραντς Μηλόπουλος
Διεύθυνση Ταξιδιών
Βαλμίρα Γκιολεκάϊ
Επιστασία και καθαριότητα Πολυχώρου
X