/*

Ποιοί Είμαστε

Το «Εγχείρημα Χείρωνας» συνελήφθη, ως ιδέα, από τον Ανδρέα την άνοιξη του 2016 και έλαβε νομική μορφή από την Εύη, το καλοκαίρι του ίδιου έτους. Αποτελεί ελληνική ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρία (Ι.Κ.Ε.), με διαχειρίστρια την Ευαγγελία Τσαμασλή και το καταστατικό της είναι δημοσιευμένο στο γενικό εμπορικό μητρώο.

Ως εταιρία, επιδιώκει την μεγιστοποίηση του οφέλους για τους πελάτες, τους εργαζόμενους και τους μετόχους της, ασπαζόμενη τη λογική της κοινωνικής οικονομίας. Ως ζωντανός πνευματικός οργανισμός, αντιλαμβάνεται το όφελος ολιστικά – σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα – και δεν εστιάζει στο αμιγώς χρηματικό κέρδος.

Η ομάδα διαχείρισης του Εγχειρήματος αποτελείται, στην παρούσα φάση, από τον Ανδρέα – στη γενική διεύθυνση του Εγχειρήματος και τις Εκδόσεις – και την Εύη, στη διεύθυνση του Chironas Holistic Shop. Ο Σάββας είναι υπεύθυνος λειτουργίας του Πολυχώρου Χείρωνα και η Βαλμίρα η επιστάτριά του. Η Μαρίνα είναι καλλιτεχνική διευθύντρια του Εγχειρήματος και social media curator. Ο Γιώργος φροντίζει για τη γενική διαδικτυακή μας παρουσία και συμπληρώνει τη δημιουργική μας ομάδα. Η Ευγενία είναι υπεύθυνη για τα νομικά θέματα και η Χρύσα για το λογιστήριο.


Παλαιολόγος Ανδρέας

Ανδρεας Παλαιολογος

Διευθυνση Εγχειρηματος & Εκδόσεων

IMG_2068

Ευη Τσαμασλη

Διευθυνση Holistic Shop

Rsz_Marina

Μαρινα Παππα

Art Direction & Social Media

/home/chironasadmin/public html/wp content/uploads/2017/01/Evgenia Fotopoulou

Ευγενια Φωτοπουλου

Νομικη υποστηριξη

IMG_2263b

Σάββας Κλαπάκης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ

/home/chironasadmin/public html/wp content/uploads/2017/01/XRISA NANOU Neo

Χρυσα Νανου

Λογιστηριο

Ταμπακάς Γιώργος

Γιωργος Ταμπακας

Αναπτυξη Ιστοτοπου

Valmyra

Βαλμιρα Γκιολεκαϊ

Επιστασια και καθαριοτητα Πολυχωρου

X