/*

Ο Πολυχώρος Χείρωνας φιλοξενεί το “Micro Expression & Body Language Practitioner Certification” της Dynamic Equilibrium System.

Από τις 27 έως τις 29 Απριλίου 2018, η Dynamic Equilibrium System διοργανώνει το 3ήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Micro Expressions & Body Language Practitioner Certification”, στον Πολυχώρο Χείρωνα.

 


Micro Expression & Body Language Practitioner Certification:

Η επικοινωνία χωρίζεται σε λεκτική και μη λεκτική. Η μη λεκτική επικοινωνία συμπεριλαμβάνει τη γλώσσα του σώματος, η οποία περιλαμβάνει και τις μικρο – εκφράσεις.

Η ανάγνωση των μικρο-εκφράσεων είναι η πιο εξελιγμένη και αποτελεσματική μέθοδος για να εξακριβώσει κάποιος την ψυχολογική κατάσταση του συνομιλητή. 

Οι μικρο-εκφράσεις είναι ακούσιες συσπάσεις του προσώπου που συμβαίνουν στο 1/25 του δευτερολέπτου, οι οποίες προκύπτουν από τα συναισθήματα που νοιώθει κάποιος την εκάστοτε χρονική στιγμή. Είναι σύντομες και άκρως αποκαλυπτικές για την συναισθηματική κατάσταση του ομιλητή, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο κάποιος να επινοήσει μια μικρο-έκφραση. 

 

Η εκπαίδευση στις μικρο- εκφράσεις έχει τα εξής οφέλη: 

Βελτίωση της Συναισθηματικής Νοημοσύνης

Ανάπτυξη της Ικανότητας Ενσυναίσθησης

Αναγνώριση Κρυφών Συναισθημάτων

Κατανόηση των άλλων. Δια-Προσωπικές Σχέσεις

Αναγνώριση και Διαχείριση των Δικών σας Συναισθημάτων

 

📣 Ποιους Αφορά η Εκπαίδευση;  

Αυτή η καταπληκτική ικανότητα μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη σε μια τεράστια ποικιλία των ανθρώπων και καταστάσεων, για παράδειγμα:

• Εκπαιδευτές, Θεραπευτές, Coaches, Mentors, θα είναι σε θέση να κατανοήσουν καλύτερα τα συναισθήματα των πελατών και των συμμετεχόντων τους και ταυτόχρονα θα μπορούν να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις πριν αυτές λάβουν χώρα. 
• Επαγγελματίες των Πωλήσεων & της Εξυπηρέτησης θα είναι σε θέση να δουν στους δυνητικούς πελάτες τους τι δεν λένε με τα λόγια τους, όμως εκφράζουν ξεκάθαρα στο πρόσωπό τους. 
• Διευθύνοντες Σύμβουλοι, Directors και Διευθυντές θα είναι σε θέση να γνωρίζουν ποια ήταν η εμπειρία των εργαζόμενών τους και, συνεπώς, να δημιουργήσουν νέες μεθόδους για την πιο αποτελεσματική διαχείριση των ανθρώπων τους. 
• Στελέχη Ανθρωπίνου Δυναμικού, Δημοσιογράφοι θα είναι σε θέση να δουν αν οι εν δυνάμει υποψήφιοι λένε την αλήθεια,
• Διαπραγματευτές, Ειδικές Δυνάμεις, Profilers θα είναι σε θέση να ανακαλύψουν τα κρυμμένα συναισθήματα στο πρόσωπο των άλλων, καθώς επίσης την ασυνέπεια του λόγου με την γλώσσα του σώματος και τις μικρο-εκφράσεις. 
• Καθένας που συναναστρέφεται με ανθρώπους θα είναι σε θέση να οικοδομήσει πιο ευτυχισμένες και αυθεντικές σχέσεις.

 

Επίπεδα Εκπαίδευσης :
1) Micro Expression & Body Language Practitioner
2) Micro Expression & Body Language Master Practitioner
3) Micro Expression & Body Language Coach 


 

Εισηγητής:
Φραγκιάς Νίκος
Interventionist Therapist
Clinical Hypnotherapy
Master Coach
NLP Trainer
Micro Expressions & Body Language Trainer, Profiler

Early bird registration έως: 28/02/2018

Περισσότερες πληροφορίες και εγραφή: Event Link

Για να λάβετε το αναλυτικό πρόγραμμα και περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε:
[email protected]

 

Λίγα λόγια για την Dynamic Equilibrium System™:

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Dynamic Equilibrium System αποτελούν σημείο αναφοράς ως μετεκπαίδευση σε ήδη επαγγελματίες υγείας, θεραπευτές, ψυχολόγους, coaches, fitness instructors, managers και σε όσους έχουν ως βασικό αντικείμενο εργασίας την επικοινωνία. Στόχος μας είναι μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρουμε να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό του εκπαιδευόμενου, τις ιδιαιτερότητες, να αγκαλιάσουμε τις αδυναμίες και να οδηγήσουμε σε μια εξελικτική πορεία ανάπτυξης, χωρίς εμπόδια και αναστολές, τον άνθρωπο σαν προσωπικότητα και οντότητα.

Site Link
Official Facebook Page

 

 

Ετικέτες: NLP
X