/*

Πολυχώρος Χείρωνας: Με την εαρινή ισημερία, ο Πολυχώρος Χείρωνας ολοκληρώνει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του

Το πρώτο κλαδί του Εγχειρήματος Χείρωνας – ο Πολυχώρος Χείρωνας, στην Παιανία – ολοκληρώνει σε λίγες μέρες τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας του.

Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλες τις φίλες και τους φίλους που μας επισκέφτηκαν και συμμετείχαν με την ψυχή τους στις εκδηλώσεις, οι οποίες διοργανώθηκαν και φιλοξενήθηκαν από τον Πολυχώρο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης θερμά όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μας ως συντονιστές, εισηγητές και συνδιοργανωτές εργαστηρίων, ομάδων, παραστάσεων, αφηγήσεων και άλλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων ή σεμιναρίων.

Στον πρώτο χρόνο της λειτουργίας του, ο Πολυχώρος Χείρωνας φιλοξένησε ή συνδιοργάνωσε – με επιτυχία – συνολικά πάνω από 50 εκδηλώσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι πραγματοποιήθηκαν από υπέροχες βραδιές αφήγησης παραμυθιών για μικρούς ή μεγάλους, μέχρι ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα ανθοθεραπείας και από θεραπευτικές ομάδες συστημικής αναπαράστασης μέχρι πιστοποιημένα σεμινάρια νευρογλωσσικού προγραμματισμού (NLP). Στους φιλόξενους χώρους του Χείρωνα έχουν λάβει χώρα ως τώρα βιωματικά εργαστήρια Τάντρα, Μη Βίαιης Επικοινωνίας, Δραματοθεραπείας και μουσικής φιλοσοφίας. Επίσης, θεατρικές παραστάσεις, ομάδες ηχοθεραπείας με γκονγκ, workshop παρασκευής φυσικών καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης, αιθέριων ελαίων και αρωματοθεραπείας και πολλά άλλα. Σε συνεργασία με άλλους φορείς και διοργανωτές ο Πολυχώρος υποδέχτηκε συνέδρια και αξιόλογους εισηγητές μεθόδων αυτοβελτίωσης από το εξωτερικό.

Εκτός από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του Πολυχώρου, η χρονιά αυτή ήταν ταυτόχρονα η πρώτη χρονιά και για ολόκληρο το Εγχείρημα Χείρωνας. Φτάνοντας στο τέλος της, πλησιάζουμε και σε μια νέα αρχή. Ο Πολυχώρος Χείρωνας ετοιμάζεται να στεγάσει σύντομα το Χείρωνας Holistic Shop – ένα φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα που συμβάλλουν στην αυτοθεραπεία και την αυτογνωσία μας, όπως επίσης με μια μεγάλη γκάμα οικολογικών ειδών καθημερινής χρήσης.

Παράλληλα, μέσα στην ερχόμενη χρονιά, αναμένονται οι πρώτες κυκλοφορίες βιβλίων από τις «Εκδόσεις Χείρωνας» και υλοποιείται η πρώτη μας ταξιδιωτική διοργάνωση, μέσω του κλάδου «Ταξίδια Χείρωνας».

Με την ευκαιρία της εαρινής ισημερίας που πλησιάζει, το Εγχείρημα Χείρωνας εύχεται σε όλους καλή χρονιά, καλές νέες αρχές και καλή αντάμωση! 

 

Ετικέτες: Πολυχώρος Χείρωνας
X