/*

Πολυχώρος Χείρωνας

Ο «Πολυχώρος Χείρωνας» δημιουργήθηκε το 2016 από το Εγχείρημα Χείρωνας και ξεκίνησε τη λειτουργία του την άνοιξη του 2017. Δραστηριοποιείται στη φιλοξενία και τη διοργάνωση εκδηλώσεων, οι οποίες προάγουν το ευ ζην (wellbeing), την ενσυνειδητότητα (mindfulness), την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Η αρχική ιδέα ήταν η μερική ανακατασκευή και αξιοποίηση τμήματος του παλιού εργοστασίου πλαστικών, στην Παιανία. Η αρχιτεκτονική μελέτη της ανακαίνισης είχε ως στόχο την ανάδειξη της αντίθεσης μεταξύ της εξωτερικής και της εσωτερικής όψης του κτηρίου και ταυτόχρονα το «σμίξιμο» των διαφορετικών όψεων σε ένα αισθητικά και λειτουργικά καλό αποτέλεσμα. Ο βιομηχανικός χαρακτήρας διατηρήθηκε και ανανεώθηκε: μεγάλες επιφάνειες από εμφανές μπετό, μέταλλο, γυαλί και βιομηχανικό δάπεδο..

 

Στον Πολυχώρο Χείρωνα, έχουμε στη διάθεσή μας 650 τ.μ., ειδικά διαμορφωμένου, συμβολικού και φωτεινού χώρου: Δύο μεγάλες αίθουσες – τις «Ουρανός» και «Χείρωνας» -, με δυνατότητα συνένωσης – συνολικού εμβαδού 222 τ.μ. – και δυο μικρότερες αίθουσες σεμιναρίων – τις «Δίας» και «Ερμής».. Επίσης, άνετους χώρους υποδοχής και συναντήσεων, καθιστικά, γραφεία και υποδομές για ΑΜΕΑ.

O Πολυχώρος Χείρωνας έχει ως στόχο τη φιλοξενία, παρουσίαση και προώθηση μιας ποικιλίας ολιστικών, αυτοθεραπευτικών και αυτογνωσιακών τεχνών και μεθόδων. Επιχειρεί επίσης να συμβάλλει στην ανάδειξη της ίδιας της τέχνης ως μορφής αυτοθεραπείας και αυτογνωσίας.

 

Ειδικότερα:

• Aναλαμβάνει και απολαμβάνει τη φιλοξενία εκπαιδευτικών ή ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, όπως σεμινάρια, εργαστήρια, παρουσιάσεις, κινηματογραφικές προβολές, παραστάσεις, κ.λπ.

• Διατίθεται επίσης για εκθέσεις, συμπόσια, ομιλίες, ημερίδες, φεστιβάλ και συνέδρια.

• Διοργανώνει ολιστικά, βιωματικά εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα για εταιρίες και οργανισμούς.

• Παρέχει την ευέλικτη ενοικίαση των χώρων του για επαγγελματικές συναντήσεις (workspace).

Παράλληλα υποστηρίζει και ενσωματώνει τις αξίες της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας και της αειφορίας.

Η πρόθεση που από την αρχή συνοδεύει το “project” ανακατασκευής της βορειοδυτικής πτέρυγας του παλιού εργοστασίου, αποτυπώνεται συμβολικά στον σχεδιασμό και τη διακόσμηση του Πολυχώρου:

 

Από παλιά και παρατημένα υλικά δημιουργείται και εξελίσσεται κάτι νέο!

Καλή αντάμωση!

 

/home/chironasadmin/public html/wp content/uploads/2020/03/Gold
/home/chironasadmin/public html/wp content/uploads/2020/03/Silver
/home/chironasadmin/public html/wp content/uploads/2020/03/Bronze

Φωτογραφική ξενάγηση

VIDEO

X