/*

Τα «χειρώνεια Ταξίδια» ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι!

Τα «Ταξίδια Χείρωνας» ή “Chironas Journeys” είναι ο τρίτος κλάδος του Εγχειρήματος Χείρωνας, που ήδη άρχισε να «ανθίζει»..

Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε την πρώτη μας πιλοτική ταξιδιωτική διοργάνωση που θα λάβει χώρα το ερχόμενο αποκαλόκαιρο. Το Σεπτέμβριο του 2018, τα Ταξίδια Χείρωνας σε συνεργασία με το Γερμανό φιλόσοφο και αστρολόγο Johann Wolfgang Denzinger διοργανώνουν ένα δεκατετραήμερο ταξίδι, στην Ελλάδα, «στα ίχνη του Οδυσσέα»..

«Αναζητώντας την πατρίδα της ψυχής μας», θα ταξιδέψουμε σε υπέροχα κυκλαδίτικα νησιά, συνδυάζοντας τις βουτιές στα καταγάλανα ελληνικά νερά και τις βραδιές με τους φίλους κάτω απ’ τα αστέρια, με ένα αποκαλυπτικό εργαστήριο αυτογνωσίας, βασισμένο στον αποσυμβολισμό και την αρχετυπική ερμηνεία της Ομήρου Οδύσσειας. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε ακρογιαλιές, κάτω απ’ τα αλμυρίκια, κοντά σε αρχαιοελληνικούς ναούς ή «εν πλω» στο Αιγαίο Πέλαγος.

Το εργαστήριο που θα συντονίσει – στη γερμανική γλώσσα – ο Johann Denzinger θα συμπληρώνεται από ελληνικούς χορούς, τους οποίους θα «οδηγεί» και θα συνοδεύει ο εκπληκτικός μουσικοσυνθέτης Ηλίας Ραχανιώτης. Στο ταξίδι θα συμμετάσχουν άνθρωποι απ’ όλη τη γερμανόφωνη Ευρώπη, ενώ είναι φυσικά ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν και Έλληνες φίλοι του Χείρωνα, με γνώση της γερμανικής γλώσσας.

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας, εδώ.

 

Καλή αντάμωση!  

Ετικέτες: Αρχέτυπα, Οδυσσέας, ταξίδια
X