/*

Το “Search Inside Yourself – Athens 2020” στον Πολυχώρο Χείρωνα!

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του πρωτοποριακού και παγκοσμίου φήμης προγράμματος “Search Inside Yourself” στην Αθήνα, το Μάρτιο του 2020! Σε συνεργασία με την Alternative Media και το SIY Leadership Institute (SIYLI – siyli.org), το πρόγραμμα έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα και το δια ζώσης 2ήμερο σεμινάριο θα λάβει χώρα στις 19 & 20 Μαρτίου 2020, στον Πολυχώρο Χείρωνα.

 

Το Search Inside Yourself αποτελεί ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «αυτο-ανακάλυψης» συνολικής διάρκειας 28 ημερών, με θέμα την ενσυνειδητότητα και την ηγεσία. Συμπεριλαμβάνει ένα πλούσιο και επιστημονικά τεκμηριωμένο υπόβαθρο πληροφοριών σχετικά με τη συναισθηματική νοημοσύνη και την ενσυναίσθηση, καθώς και ένα μεγάλο βιωματικό μέρος, με πρακτικές ασκήσεις.

Το πρόγραμμα παρέχει σε όλους τους συμμετέχοντες την ευκαιρία και τα κατάλληλα εργαλεία, τα οποία θα τους επιτρέψουν να αυξάνουν συνεχώς το βαθμό κατανόησης του εαυτού τους και των γύρω τους. Συμβάλλει επίσης αποδεδειγμένα στην ποιοτική αναβάθμιση και την καλύτερη διαχείριση της καθημερινής ζωής και του εργασιακού περιβάλλοντος, καθώς επίσης σε ισορροπημένη και αποτελεσματική ηγεσία.

Το SIY του ομώνυμου διεθνούς Ινστιτούτου Ηγεσίας αναπτύχθηκε και πρωτοξεκίνησε να εφαρμόζεται στην Google. Πλέον διδάσκεται σε πάνω από 30 χώρες και σε κάποιες από τις μεγαλύτερες και τις πλέον επιτυχημένες εταιρίες, παγκοσμίως. Απευθύνεται σε στελέχη εταιριών και οργανισμών, αλλά και σε κάθε άνθρωπο με ειλικρινές ενδιαφέρον στην προσωπική και επαγγελματική του ανάπτυξη.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στη σχετική σελίδα του event..
Αναλυτικότερες πληροφορίες και υλικό σε ηλεκτρονική μορφή είναι διαθέσιμα στη Γραμματεία του Πολυχώρου Χείρωνα.

Μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για διευκρινίσεις ή κρατήσεις θέσεων. Εκτός των τιμών early bird για έγκαιρες εγγραφές, παρέχονται επιπλέον ειδικές εκπτώσεις σε ομαδικά πακέτα συμμετοχών.

 

Καλή αντάμωση!

Ετικέτες: Corporate Trainings, Mindfulness, Wellbeing
X