/*

Ο «Πολυχώρος Χείρωνας» Υποστηρικτής του Συνεδρίου “HR in Action 8”!

Ο Πολυχώρος Χείρωνας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά ότι θα συμμετάσχει – ως Υποστηρικτής – στο ετήσιο συνέδριο Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού “HR in Action”, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ.

 

Το HR in Action είναι το πληρέστερο πανόραμα για την Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα.
Κάθε χρόνο φιλοξενεί 35+ εταιρείες, από όλο το φάσμα της ελληνικής αγοράς, που παρουσιάζουν επί σκηνής επιλεγμένες δράσεις και πρακτικές τους. Παράλληλα, το συνέδριο έχει καθιερωθεί ως το must-attend event της χρονιάς για τους επαγγελματίες του HR, δίνοντας τους την ευκαιρία να σχηματίσουν μία ολοκληρωμένη και ρεαλιστική εικόνα για τις εξελίξεις στον τομέα τους και να πραγματοποιήσουν πολύτιμες επαφές.

 

Ο Πολυχώρος Χείρωνας που δημιουργήθηκε το 2016 από το «Εγχείρημα Χείρωνας» δραστηριοποιείται στη φιλοξενία και τη διοργάνωση εκδηλώσεων, οι οποίες προάγουν το ευ ζην (wellbeing), την ενσυνειδητότητα (mindfulness), την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Τα τελευταία χρόνια η ολιστική προσέγγιση κερδίζει συνεχώς έδαφος, όχι μόνο στη θεραπευτική, αλλά ακόμη περισσότερο στην εκπαίδευση, την ψυχαγωγία και βασικά σε όλους τους τομείς της ζωής. Τι εννοούμε όμως με τον όρο «ολιστική προσέγγιση» και αυτή πώς αποτυπώνεται στις σύγχρονες τάσεις της κοινωνίας και της οικονομίας;

Η ολιστική προσέγγιση νοείται καταρχάς ως μια θεώρηση του ίδιου του ανθρώπου ως μιας πολυεπίπεδης συνειδησιακής ατομικότητας που εκτείνεται πολύ πέρα από ένα σύνολο βιολογικών λειτουργιών. Ναι, το μυστηριώδες ον άνθρωπος φαίνεται να αναγνωρίζει στον ίδιο του τον εαυτό –εκτός της σωματικής του υπόστασης– τουλάχιστον μια συναισθηματική και μια διανοητική υπόσταση, ενώ πολλοί υποθέτουν ότι ο άνθρωπος μπορεί να διαθέτει και μια ακόμη πιο «λεπτοφυή», πνευματική υπόσταση.

Η ολιστική θεώρηση του ανθρώπου δεν είναι φυσικά κάτι νέο, αλλά μάλλον κάτι πανάρχαιο. Η καινοτομία της εποχής μας έγκειται στο ότι ίσως για πρώτη φορά η θεώρηση αυτή τεκμηριώνεται ποικιλοτρόπως και επιστημονικά!

Σήμερα μια σειρά νέων προσεγγίσεων τόσο στην επιμόρφωση στελεχών, όσο και στην ανάπτυξη ηγεσίας και άλλων ποιοτήτων, κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Μεγάλοι οργανισμοί και εταιρείες τεκνοθετούν σταδιακά μια πιο ολιστική προσέγγιση στην υποστήριξη του ανθρώπινου δυναμικού τους, αξιοποιώντας τα διαθέσιμα πλέον εργαλεία.

Στο πλαίσιο αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνδιοργάνωση του παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτικού προγράμματος στην ενσυνειδητότητα, τη συναισθηματική νοημοσύνη και την ηγεσία – “Search Inside Yourself” – τον Μάρτιο του 2020 στην Αθήνα, σε συνεργασία με την Alternative Media και το Ινστιτούτο Ηγεσίας S.I.Y. (Search Inside Yourself Leadership Institute)!

Στο ετήσιο Συνέδριο “HR in Action” θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να παρουσιάσουμε στους συμμετέχοντες ενημερωτικό υλικό για τα εταιρικά προγράμματα “mindfulness & wellbeing”, τα οποία ο «Πολυχώρος Χείρωνας» προτείνει για την ερχόμενη σεζον!

Ευχαριστούμε θερμά τους HR Professional Conferences και Boussias Communications για την κορυφαία αυτή διοργάνωση!

Κοινός παρονομαστής όλων μας: ο άνθρωπος!!

 

Καλή αντάμωση..

 

 

X