/*

Dynamic – Chironas

Το Εγχείρημα Χείρωνας και η Dynamic Equilibrium System ανακοινώνουν ένα πρόγραμμα εκτενούς συνεργασίας στον τομέα εκπαιδευτικών διοργανώσεων αυτογνωσιακού και αυτοθεραπευτικού χαρακτήρα.

Η Dynamic Equilibrium System αποτελεί έναν πρωτοπόρο εκπαιδευτικό οργανισμό με πολυετή εμπειρία, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Eξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων και διεθνώς πιστοποιημένων προγραμμάτων Νευρογλωσσικού προγραμματισμού (NLP), Micro Expressions and Body Language, mBIT, Mind Re-Engineering και Corporate Training, όλων των επιπέδων.


Ο ιδρυτής της Dynamic Equilibrium System, Νικόλαος Φραγκιάς, είναι Master NLP Coach & Trainer NLP (ANLP & INLPTA), Systemic Psychology Counselor, με μετεκπαίδευση στην Κλινική Ύπνωση & Ψυχοθεραπεία, καθώς και σε Provocative & Clean Language, ενώ διαθέτει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Είναι ο Εθνικός Συντονιστής της INLPTA (International NLP Trainers Association).

Επιπροσθέτως, είναι πιστοποιημένος από το Paul Ekman Institute και την Ακαδημία Emotional Intelligence για Συναισθηματικές Δεξιότητες και Ικανότητες όπως και σε τεχνικές Αξιολόγησης Αλήθειας και Αξιοπιστίας (Lie detection). Είναι, επίσης, πιστοποιημένος Master Trainer από το Body Language Center, στο οποίο διεξάγει εκπαιδευτικά προγράμματα Γλώσσας του Σώματος και Micro-expressions.


Από το Σεπτέμβριο του 2018, ο Πολυχώρος Χείρωνας έχει τη χαρά να φιλοξενεί τα παρακάτω πιστοποιημένα από την INLPTA (International NLP Trainers Association) εκπαιδευτικά προγράμματα της Dynamic Equilibrium System, για το ευρύ κοινό:

  • NLP Wellbeing Diploma (έναρξη Σεπτέμβριος 2018)
  • NLP Practitioner Certification (έναρξη Οκτώβριος 2018)
  • mBIT Coach Certification (Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2018)

Αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο των προγραμμάτων, θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Dynamic Equilibrium System, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σύντομα στην ιστοσελίδα μας.

Το πρόγραμμα εκπαιδεύσεων για το 2019 θα ανακοινωθεί, επίσης, μέσα στο καλοκαίρι.

 

Πληροφορίες σχετικά με τα τρέχοντα προγράμματα της Dynamic Equilibrium System, στον Πολυχώρο Χείρωνα, μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

NLP Coach Practitioner Certification

Micro Expression & Body Language Practitioner Certification

 


Επίσης, ο Πολυχώρος Χείρωνας σε συνεργασία με τη Dynamic Equilibrium System προσφέρουν ήδη ένα ευρύ φάσμα εταιρικών εκπαιδεύσεων προσωπικού και στελεχών, που περιλαμβάνει:

  • NLP Business Coaching Diploma Certification (The 1st International accredited course for Managers by Dynamic Equilibrium System – by International NLP Trainers Association)
  • Presentation Skills Training

Ταυτόχρονα, η συνεργασία μας επεκτείνεται και εμβαθύνει με σκοπό δωρεάν ενημερωτικές δράσεις σχετικά με τις ωφέλειες του νευρογλωσσικού (ανά-)προγραμματισμού για το σύγχρονο άνθρωπο.

Σήμερα, όπου η ζωή είναι πολύπλοκη, όπου ανταγωνιζόμαστε με τον χρόνο και την πληροφορία, χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ ικανότητες για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να κάνουμε τη ζωή μας ανθρώπινη και τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Το NLP ασχολείται με τον πιο σημαντικό μηχανισμό: τον ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ. Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) είναι ένας μοναδικός συνδυασμός νευρολογίας, γλωσσολογίας και προγραμματισμού, των τριών πιο ισχυρών συστατικών που συμβάλλουν στη δημιουργία της ανθρώπινης εμπειρίας. Είναι η επιστήμη του πώς μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που θέλουμε να αλλάξουμε, σε αντίθεση με άλλες μεθόδους που εστιάζουν στο τί πρέπει να αλλάξουμε. Είναι η τέχνη και ταυτόχρονα η επιστήμη του ΠΩΣ χρησιμοποιούμε το μυαλό μας, για να επικοινωνήσουμε τόσο με τον εαυτό μας όσο και τους άλλους. Είναι η μελέτη της Υποκειμενικής Εμπειρίας. Μας διδασκει έναν εντελώς καινούριο τρόπο σκέψης.


Dynamic Equilibrium Spiral Education – Η φιλοσοφία

Ο άνθρωπος αποτελεί ένα τέλειο σύστημα διεργασιών και λειτουργιών, μέρη του οποίου είναι το ψυχοδιανοητικό, σωματικό και πνευματικό. Γνωρίζουμε ήδη ότι για την αποδοτική σωματική λειτουργία του, ο οργανισμός έχει την ικανότητα να διατηρεί σταθερές τις συνθήκες στο εσωτερικό του, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες (ομοιόσταση). Κατά τον ίδιο τρόπο ακριβώς, για να μπορέσει ο άνθρωπος – ως όλον – να εξελίσσεται και να είναι πλήρως λειτουργικός, χρειάζεται να εκπαιδεύσει την ψυχοδιανοητική ευελιξία του ώστε, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες, τα μέρη του συστήματος να είναι σε δυναμική ισορροπία.

Η ίδια η ουσία της αλλαγής και του μετασχηματισμού – η εξέλιξη – είναι να σπρώχνουμε πίσω, αυτό που είναι και να κάνουμε χώρο για αυτό που μπορεί να είναι. Η δυναμική ένταση μεταξύ αυτών των δύο καταστάσεων, κυριαρχεί στο περιβάλλον στο οποίο εργαζόμαστε και ζούμε στην πραγματική ζωή. Ο τρόπος της Dynamic Equilibrium System™ είναι να αναλύουμε μια γενική κατάσταση σε συγκεκριμένα μέρη και να την επαναφέρουμε έπειτα και πάλι στις αρχικές της διαστάσεις, καθιστώντας την μάλιστα ένα όραμα στο οποίο στοχεύουμε.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Dynamic Equilibrium System αποτελούν σημείο αναφοράς, ως μετεκπαίδευση, σε ήδη επαγγελματίες υγείας, θεραπευτές, ψυχολόγους, coaches, fitness instructors, managers και σε όσους έχουν ως βασικό αντικείμενο εργασίας την επικοινωνία. Στόχος μας είναι μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρουμε, να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό του εκπαιδευόμενου και τις ιδιαιτερότητές του, να αγκαλιάσουμε τις αδυναμίες και να οδηγήσουμε σε μια εξελικτική πορεία ανάπτυξης, χωρίς εμπόδια και αναστολές, τον άνθρωπο ως προσωπικότητα και ως οντότητα.

 

Ετικέτες: Dynamic Equilibrium System, NLP, Εγχείρημα Χείρωνας, Πολυχώρος Χείρωνας
X