/*

Εταιρικές και σχολικές διοργανώσεις στον Πολυχώρο Χείρωνα

Ο Πολυχώρος Χείρωνας δραστηριοποιείται στη φιλοξενία εκδηλώσεων σχετικών με τη θεματολογία του Εγχειρήματος ή και εκδηλώσεων που συμβάλλουν στο σκοπό του. Ταυτόχρονα, εκτός από χώρος φιλοξενίας, ο Πολυχώρος Χείρωνας αποτελεί έναν εξειδικευμένο διοργανωτή εκδηλώσεων με ολιστικό, αυτογνωσιακό και αυτοθεραπευτικό προσανατολισμό.

Σε συνεργασία και με άλλους διοργανωτές, φορείς, οργανισμούς ή ομάδες ανθρώπων, με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινούς στόχους και οράματα, χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν ο Πολυχώρος γεμίζει με ζωή και γίνεται στην πράξη ένας χώρος συνάντησης, μάθησης, δημιουργίας και πρόκλησης εσωτερικών ζυμώσεων.

Ο κύριος στόχος του Πολυχώρου Χείρωνα είναι η φιλοξενία, παρουσίαση και προώθηση μιας ποικιλίας αυτογνωσιακών ή αυτοθεραπευτικών τεχνών και επίσης η ανάδειξη της ίδιας της τέχνης ως μορφής αυτογνωσίας και αυτοθεραπείας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πολυχώρος επεκτείνεται στο σχεδιασμό, την εκτέλεση και τη φιλοξενία διοργανώσεων που απευθύνονται σε εταιρίες και σε σχολεία.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας – στο συμβολικά ανακαινισμένο βιομηχανικό χώρο της Παιανίας -, φιλοξενούμε ήδη εταιρικές εκδηλώσεις και διοργανώνουμε ολιστικά προγράμματα επιμόρφωσης προσωπικού και στελεχών, τα οποία σχεδιάζονται αποκλειστικά για κάθε μας πελάτη, λαμβάνοντας υπ’ όψη τις ειδικές ανάγκες και τους στόχους τους.

Οι χώροι μας είναι ιδανικοί για εκδηλώσεις με σκοπό την ψυχαγωγία, το «team building», το «brainstorming» και άλλες ομαδικές αυτογνωσιακές δραστηριότητες.

Ταυτόχρονα, μέσω ενός μεγάλου δικτύου, συνεργαζόμενων με το Χείρωνα, εκπαιδευτών-συντονιστών μιας ποικιλίας αυτογνωσιακών και αυτοθεραπευτικών μεθόδων, παρέχουμε τη διοργάνωση ενός ευρύτατου φάσματος ολιστικών προγραμμάτων, σχετικών με το «ευ ζην» (wellbeing), την «ενσυνειδητότητα» (mindfulness) και γενικότερα την αυτοβελτίωση, σε συλλογικό και σε ατομικό επίπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες για εταιρικές διοργανώσεις στον Πολυχώρο Χείρωνα, μπορείτε να βρείτε εδώ..

Όσον αφορά τις σχολικές μας διοργανώσεις, περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα στην ιστοσελίδα μας.

Καλή αντάμωση

Η ομάδα του Πολυχώρου Χείρωνα

Ετικέτες: Διοργανώσεις, Πολυχώρος Χείρωνας
X