ΧΡΥΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΝΟΥ

Η Χρύσα Κωνσταντιανού είναι φαρμακοποιός εδώ και εικοσιεννιά χρόνια. Είναι επίσης ομοιοπαθητικός και έχει εκτεταμένη εμπειρία στον χώρο των εναλλακτικών, ολιστικών θεραπευτικών πρακτικών. Μέσα από σεμινάρια και εργαστήρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει εργαστεί με τα Ανθοιάματα Bach, τη θεραπεία μέσω τέχνης, τη συμβουλευτική, τη θεραπεία εξαρτήσεων, το νευρογλωσσικό προγραμματισμό, τη συστημική αναπαράσταση, τη θεραπεία ψυχικού τραύματος και τη διαχείριση πένθους.

Ο προβληματισμός της σχετικά με το τι είναι αυτό που δημιουργεί στον άνθρωπο την ασθένεια ή την υγεία, είναι συνεχής. Σε αυτό τον δρόμο, η μεγάλη της αγάπη είναι τα Ανθοϊάματα Bach. Για είκοσι χρόνια, τα έχει χρησιμοποιήσει τόσο στον πάγκο του φαρμακείου, όσο και σε ατομικές συνεδρίες και φυσικά ως αρωγούς στην προσωπική της εξέλιξη.

Η μακρόχρονη εμπειρία και το πάθος της για μια ήπια, ασφαλή και αποτελεσματική πρωτοβάθμια περίθαλψη, μέσα από τον χώρο του φαρμακείου, την έκανε να στραφεί και στην εκπαίδευση και επιμόρφωση των φαρμακοποιών στα Ανθοϊάματα Bach.

Ομοιοπαθητικός, Ανθοθεραπεύτρια, Φαρμακοποιός

Εκδηλώσεις από τον οργανωτή

No Events on The List at This Time

X