/*

Εργαστήριο
η δύναμη της αυταγάπης

Όλα ξεκινάνε από εμάς και καταλήγουν σ’ εμάς. Αυτόφωτοι ή όχι εαυτοί στο μικρό σύμπαν της ίδιας μας της ζωής, έλκουμε, δημιουργούμε, αποτρέπουμε ή επιτρέπουμε αυτά που εμείς είμαστε. Ο νόμος της έλξης είναι απαράβατος και όσοι τον κατανοούν βαθιά κερδίζουν χρόνο, χρήμα, κόπο, πραγματώνουν όνειρα, φτιάχνουν καλή υγεία, δυνατές σχέσεις, δυνατά παιδιά, όμορφη ζωή.

Ο μόνος σωστός και ασφαλής δρόμος περνάει μέσα από τον εαυτό και ο μόνος ασφαλής τρόπος για να τον διανύσεις είναι η αυταγάπη!

Πολλοί με ρωτούν αν είναι καλό να αγαπάμε τον εαυτό μας… Υπάρχει πολλή παρανόηση και διαστρέβλωση γύρω από αυτό, αφού πολλοί συγχέουν ή συνδέουν την αυταγάπη με τον εγωισμό. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου έτσι…

Είναι οδυνηρό να μην αγαπάς τον εαυτό σου και να μπερδεύεσαι άδικα με διαστρεβλώσεις, που συνήθως είναι νοοτροπίες και αντιλήψεις άλλων, κυρίως πολύ αγαπημένων ή σημαντικών ανθρώπων. Είναι οδυνηρό να περιμένεις να σε αγαπήσουν, χωρίς να έχεις δώσει ούτε την μισή αγάπη από αυτή που προσδοκάς, στον εαυτό σου. Και είναι εξ’ ίσου οδυνηρό να μην ξέρεις πώς να το κάνεις αυτό.

Στο μεγάλο σεμινάριο της αυταγάπης θα μάθεις να συνδέεσαι με εσένα. Θα υπάρχουν κομμάτια θεωρίας, αλλά και βιωματικών δράσεων, θα δοθούν απλοί καθημερινοί τρόποι και εργαλεία αυτοβοήθειας, θα αποκτήσεις μια πρώτη πολύ καλή επαφή με εσένα και όσα είσαι. Γιατί είσαι πολλά υπέροχα πράγματα που ενδεχομένως έχεις ξεχάσει ή δεν έχεις αναγνωρίσει ακόμα.

Θα μάθεις πώς να βγαίνεις από την ασθένεια και να μπαίνεις στην υγεία. Θα ενδυναμωθείς εσωτερικά και έτσι θα βγεις από την θέση του θύματος και θα μπεις στην θέση του ηγέτη. Θα πάρεις πίσω την αυτοπεποίθησή σου ή θα την αυξήσεις. Θα μάθεις να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις, και άλλα πολλά…

Γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι μίζερη, αλλά και πολύ μεγάλη για να καταφέρουμε να πάρουμε όσα μας αξίζουν.

Σε περιμένω λοιπόν να συμπορευθούμε σ’ αυτό το ταξίδι ζωής, με πολλή αγάπη και χαρά! Διότι και συ, όπως και όλοι μας, αξίζουμε τα καλύτερα!!!

 

Νάνσυ Φωτοπούλου

Σχετικές Πληροφορίες

Με ρωτούν αν γίνεται, αν μαθαίνεται η αυταγάπη και πώς, αν έχει ηλικία, αν είναι πολύ αργά κλπ… Η αυταγάπη δεν έχει ηλικία, όριο, σωστή στιγμή. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα και ιερή υποχρέωση να σε αγαπάς, τιμώντας έτσι τον εαυτό σου και την ζωή σου. Αν δεν στο έχουν δείξει ή δεν το έχεις μάθει ως τώρα, υπάρχουν τρόποι για να εκπαιδευτείς και έτσι να βιώσεις και να νιώσεις την διαφορά στον εαυτό σου και τη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Να συνδεθείς με την αξία σου και την εμπιστοσύνη στη ζωή. Αρκεί να έχεις αποφασίσει ότι σου αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που βιώνεις ως τώρα.

Θα μάθεις πώς να βγαίνεις από την ασθένεια και να μπαίνεις στην υγεία. Θα ενδυναμωθείς εσωτερικά και έτσι θα βγεις από την θέση του θύματος και θα μπεις στην θέση του ηγέτη. Θα πάρεις πίσω την αυτοπεποίθησή σου, ή θα την αυξήσεις. Θα μάθεις να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις, και άλλα πολλά όπως…

1. Η αυταγάπη, ρυθμιστής του σωματικού βάρους.
2. Κλείσιμο αυλαίας στον ρόλο του θύματος και του «καλού παιδιού».
3. Αλλαγή σκέψης, αλλαγή ζωής.
4. Τα σπουδαία πράγματα ξεκινούν με σπουδαίες ερωτήσεις.
5. Βιωματικές τεχνικές και καθημερινά εργαλεία αυταγάπης.
6. Η επιτυχία και το όνειρο μοσχοβολούν αυταγάπη.
7. Φτάνει πια! Ώρα για πληρότητα!
8. Αυταξία, Αυτοπεποίθηση. Μου αξίζουν τα καλύτερα. 
9. Αυτό-ίαση στο σώμα και στην ζωή, χωρίς στρες.
10. Σχέσεις, εργασία, γάμος, παιδιά.
11. Λίμπιντο…ξεχασμένη λέξη??? 
12. Χαρά, ισορροπία και απόλαυση στο μενού. 

 

Μην ξεχάσεις να φέρεις μαζί σου ένα τετράδιο ή μπλοκ και στυλό γιατί θα σου χρειαστούν στις βιωματικές ασκήσεις.

Μην ξεχάσεις να φέρεις μαζί σου την ανοιχτή και καλή σου διάθεση, όπως και κάτι για να φας στα διαλείμματα.

Σε περιμένουμε λοιπόν για να συμπορευθούμε σε αυτό το ταξίδι ζωής, με πολλή αγάπη και χαρά!

Διότι και συ, όπως και όλοι μας, αξίζουμε τα καλύτερα!!!

Και πάνω απ’ όλα αξίζουμε την αυταγάπη!!!!

Πότε?

Κυριακή, 08.10.2107

11.00 – 20.00

Πού?

Πολυχώρος Χείρωνας: Αίθουσα «Ερμής»
Παιανία - 19ο χλμ. Λεωφόρου Αθηνών-Λαυρίου

Πόσο?

75 ευρώ

120 ευρώ, για ζευγάρια

55 ευρώ, για ανέργους

(στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται φ.π.α.)

Διοργανωτής

εισηγήτρια

ΝΑΝΣΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Σύμβουλος αυτοβελτίωσης & αυτοεκτίμησης, Εκπαιδεύτρια συστήματος ΖΩΗ
Μια βαθιά εσωτερική ανάγκη προσφοράς και σύνδεσης με συνοδεύει από παιδί. Έτσι σε ώριμη ηλικία, έκανα εργασία την εσωτερική μου παρακίνηση. Η εξέλιξη, ως ζητούμενο και δράση, είναι στη φύση μου. Ο ιδανικός κόσμος μπορεί να μην υπάρχει εκεί έξω, αλλά είναι πάντα στα όνειρά μου. Έτσι παρακινώ και εμψυχώνω τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τον ξεχασμένο ή κρυμένο θησαυρό που έχουν μέσα τους για να δουν τον εαυτό τους και τη ζωή τους να λάμπει με αγάπη και χαρά.

Μετά από 2 σχεδόν δεκαετίες πάνω στο Fashion Design, και έχοντας διαβάσει δεκάδες βιβλία ψυχολογίας και αυτοβελτίωσης, έκανα την μεγάλη στροφή μέσα μου και έξω μου. Και από εκεί είναι που ξεκινά το δεύτερο μαγικό μου ταξίδι ...

Αυτό με οδήγησε να φύγω για Βόρεια Ταϊλάνδη για να διδαχθώ στην πιο παλιά σχολή Old Medicine Hospital, την αρχαία γνώση των χειροπρακτικών. Γυρνώντας στην Ελλάδα, μπήκα σε εκπαίδευση ενεργειακών εναλλακτικών θεραπειών και έτσι πήρα το Master στο Usui Reiki, στο Avalokitesvara Reiki και στο Body Mirror. Η αγάπη μου όμως είναι το Theta Healing στο οποίο πήρα εκπαιδεύσεις σε 6 επίπεδα. Για 5 χρόνια φοίτησα παράλληλα σε ιδιωτικές ακαδημίες και σεμινάρια μεθόδων αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης με N.L.P. (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός). Είμαι απόφοιτη του επιμορφωτικού τμήματος λογοθεραπείας και Συμβουλευτικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτη σεμιναρίων του Πανεπιστημίου Aιγαίου, Ψυχικής & Κοινοτικής Υγείας.

Μέσα από την εμπειρία μου και την εργασία μου, κατέληξα να εξασκώ ένα Ολιστικό σύστημα Ζωής & Υγείας.

Βοηθώ εφήβους και ενήλικες, ατομικά ή ομαδικά, δίνω ομιλίες και σεμινάρια, ομαδικούς και ατομικούς διαλογισμούς, αρθρογραφώ στην «Όμορφη ζωή» και έκανα δεκάλεπτες εκπομπές στην ΕΝΑΤΗ T.V. που αφορούν το Ευ Ζην, με τίτλο «Μια Βόλτα στη Ζωή».

Χαίρομαι την κάθε στιγμή που προσφέρω τρόπους και οπτικές για αυτογνωσία, αυτοεξέλιξη και αυτοϊαση.

Αγαπώ και ασχολούμαι με την ζωγραφική και την φωτογραφία και έχω συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις. Γράφω ποίηση και ... γενικά γράφω! Λατρεύω την φύση στην οποία γαληνεύω και συνδέομαι. Διαβάζω πολύ και εργάζομαι πάνω στον εαυτό μου. Η Χριστική διδασκαλία και ενέργεια με ενδυναμώνουν. Με εμπνέουν οι άνθρωποι που ξέρουν να κατανοούν, να χαμογελούν και στα δύσκολα και στα εύκολα, να αγαπούν και να δίνουν.

Αγαπημένο μου μότο:

«Την Άνοιξη, αν δεν την βρεις, την φτιάχνεις!»

ΟΔ. ΕΛΥΤΗΣ
X