/*

Σεμινάριο
BODY MIRROR SYSTEM OF HEALING

Αδράξτε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αυτό το σεμινάριο!
Αλλάζει ολοκληρωτικά τον τρόπο που βλέπετε την ζωή και την υγεία σας και έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να επανέλθουν σε ισορροπία και υγεία.

 

Η μέθοδος «Καθρέφτης του Σώματος» είναι είναι ένας συνδυασμός εργαλείων – μια τεχνική που εξερευνά την σχέση μεταξύ του σώματος και της συνειδητότητας, με σκοπό να επανέλθει η αρμονία (θεραπεία-ίαση), όταν κάτι έχει βγει εκτός ισορροπίας. Έχει σκοπό την κατανόηση του εαυτού μας και της φυσικής κατάστασης-υπόστασης του είναι μας. Μελετά επίσης τους εσωτερικούς παράγοντες που ενθαρρύνουν την διαδικασία της ίασης-θεραπείας.

Bασίζεται στην ιδέα ότι το σώμα μας αντικατοπτρίζει τη ζωή μας. Τα μέρη του σώματός που δεν λειτουργούν καλά αντικατοπτρίζουν τα μέρη της ζωής μας, για τα οποία υπάρχει ένταση στη συνείδησή μας. Η ένταση είναι στρες, και το στρες προκαλεί συμπτώματα.

Η επιστροφή στην εμπειρία της ολότητας (στην ίαση) γίνεται μέσω της κατανόησης και χρήσης των κατάλληλων εργαλείων για να εξισορροπηθούν τα τσάκρα και να αποδεσμευτούν περιοριστικές ιδέες, που ενδεχομένως εμποδίζουν αυτή τη διαδικασία. Τότε είναι δυνατό να βιώσουμε και πάλι την φυσική κατάσταση της υγείας και της ευτυχίας.

Τα τσάκρα είναι ενεργειακά κέντρα από τα οποία το καθένα αντιπροσωπεύει ένα τμήμα/μέρος της συνειδητότητας. Όταν κάτι βρίσκεται σε ανισορροπία στην συνειδητότητά μας και ως εκ τούτου στο σώμα μας, αυτή η κατάσταση αντανακλάται μέσα στα τσάκρα.

Η τεχνική αυτή, η εκμάθησή της μεθόδου καθώς και η εύκολη χρήση της είναι στη διάθεση κάθε ανθρώπου που ενδιαφέρεται, ανεξάρτητα από την ηλικία και το επίπεδο μόρφωσής του, τη φιλοσοφία και τα προσωπικά του πιστεύω.

Οι τεχνικές είναι τόσο απλές που διδάσκονται ακόμη και σε παιδιά. Δεν υπάρχουν μυστικά σύμβολα και τίποτε το μυστικιστικό. Διδάσκεται σε γιατρούς, νοσοκόμες, θεραπευτές/τριες, φοιτητές, επιχειρηματίες, νοικοκυρές – ανθρώπους από όλα τα μονοπάτια της ζωής- οι οποίοι χρησιμοποιούν αυτές τις ιδέες να κατανοήσουν τον εαυτό τους καλύτερα και να τον βοηθήσουν τους ίδιους και τους ανθρώπους γύρω τους.

Η μέθοδος «Καθρέφτης του Σώματος» αναπτύχθηκε από τον Martin Brofman, PhD., μέσα από τις εμπειρίες του κατά την αντιμετώπιση μιας θανατηφόρας ασθένειας και την επάνοδό του σε άριστη υγεία το 1975. Είναι μια σύνθεση της Δυτικής ψυχολογίας και των ανατολικών φιλοσοφιών, βασισμένη στα τσάκρα (ενεργειακά κέντρα που συναντώνται στις παραδόσεις Hindu).

Αν τα Αγγλικά σας είναι σε καλό επίπεδο, μπορείτε να δείτε τον Μάρτιν Μπρόφμαν να εξηγεί πώς η απόφασή μας για ίαση μπορεί να μας φέρει το ποθητό αποτέλεσμα.

Με την ολοκλήρωση της εμπειρίας θα είσθε ικανοί να:

  • κατανοείτε τη σχέση ανάμεσα στο σώμα και τη συνείδησή σας
  • κατανοείτε πώς τα συμπτώματα στο σώμα αντανακλούν εντάσεις στη συνείδησή μας
  • διαβάζετε το σώμα σαν ένα χάρτη της συνείδησης, κατανοώντας τη σχέση ανάμεσα στις εσωτερικές αιτίες και τα εξωτερικά συμπτώματα
  • κατανοείτε τα τσάκρα και τις σχέσεις τους με συγκεκριμένα επίπεδα της συνείδησης και τους τομείς της ζωής
  • αντιληφθείτε τα αποτέλεσμα της χρήσης αυτών των τεχνικών και εργαλείων

 


Υπάρχει διαδοχική διερμηνεία από τα Αγγλικά στα Ελληνικά.

Το βιβλίο της μεθόδου, με τίτλο «Όλα Μπορούν Να Θεραπευτούν» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Καμία ιατρική πράξη, ιατρική διάγνωση, ιατρική θεραπεία ή ιατρική συμβουλή δεν παρέχεται. Καμία εγγύηση των αποτελεσμάτων δεν δίνεται ούτε υπονοείται.

 

Πότε?

  • 30/05/2020 9:00 - 20:30
  • 31/05/2020 9:00 - 20:00

Πού?

Πολυχώρος Χείρωνας: Αίθουσα «Ουρανός»
Παιανία - 19ο χλμ. Λεωφόρου Αθηνών-Λαυρίου

Πόσο?

Κόστος συμμετοχής:

300 ευρώ κατ’ άτομο, για όσους παρακολουθούν το σεμινάριο για πρώτη φορά.
150 ευρώ κατ’ άτομο, για όσους παρακολουθούν το σεμινάριο για 2η και 3η φορά.
Δωρεάν για όσους έχουν παρακολουθήσει το σεμινάριο τρεις φορές.

Απαραίτητη προϋπόθεση για όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει το σεμινάριο, να έχουν μαζί τους την κάρτα συμμετοχής, που τους έχει χορηγηθεί από το Brofman Foundation for the Advancement of Healing.

Η παρουσία σας επιβάλλεται καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου.

Απαιτείται προκαταβολή για την κράτηση θέσης.

Διοργανωτής

Πληροφορίες & εγγραφές:

Όλγα Φασόη
Tηλ: 6977 81 80 13
Ε-Mail: [email protected]

Εισηγήτρια

Annick Brofman

Η Αννίκ (Annick Brofman) ανακάλυψε το Σύστημα «Καθρέφτης του Σώματος» το 1990, στα 27 της, γεγονός που για εκείνη ήταν πραγματική αποκάλυψη! Θεράπευσε τον αστιγματισμό της, όπως και διαρκείς πόνους στο λαιμό και τους ώμους. Άρχισε να μοιράζεται το Σύστημα «Καθρέφτης του Σώματος» αλλά και τα Σεμινάρια «Βελτιώστε την Όρασή σας» το 1991. Από τότε, διδάσκει σε όλο τον κόσμο, όπως Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελβετία, Αγγλία, Κουβέιτ, Αίγυπτος, Δανία, Νορβηγία, Βέλγιο, Ιταλία και για δεύτερη φορά στην Ελλάδα.

X