/*

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Micro Expression & Body Language Practitioner 2019

 

3ήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Micro Expressions & Body Language Practitioner Certification από την Dynamic Equilibrium System

Στο Paul Ekman International Academy, που μελετούμε την επιστήμη της εξαπάτησης, γνωρίζουμε ότι απαιτείται περισσότερη συνειδητή προσπάθεια για να κρύψει κανείς την αλήθεια από ότι για να την εκφράσει (θέλει δουλειά να μπορώ να δημιουργήσω μια ιστορία, να την διατηρήσω και να κάνω τον άλλον να μην μπορεί να δει πίσω από αυτή τι πραγματικά σκέφτομαι και αισθάνομαι). Επίσης, οι άνθρωποι που κρύβουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους υπερ-ελέγχουν τη συμπεριφορά τους. Αυτή η έξτρα προσπάθεια αποκαλύπτεται από όποιον ξέρει να διαβάζει την συναισθηματική «διαρροή» (micro-expressions) στα πρόσωπα των άλλων.

Επίσης, ξέρουμε ότι υπάρχουν κανάλια επικοινωνίας που εμφανίζουν τα συναισθήματα του ατόμου. Μια ένδειξη δεν είναι αρκετή από μόνη της για να μας δείξει τι πραγματικά συμβαίνει. Δεν θα δούμε τη μύτη του Πινόκιο, οπότε είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τι βλέπουμε και ακούμε ώστε να βγάζουμε αξιόπιστα, ενημερωμένα και έξυπνα συμπεράσματα για την απόκρισή μας.

Η γνώση και οι δεξιότητες αναγνώρισης των συναισθημάτων του άλλου μέσω των Μικρο-Εκφράσεων του Προσώπου και της Γλώσσας του Σώματος μας βοηθά τελικά:

☑ Να αναπτύξουμε πολύ υψηλή Συναισθηματική Νοημοσύνη
☑ Να αναπτύξουμε Ενσυναίσθηση
☑ Να αναγνωρίζουμε την εξαπάτηση / αλήθεια
☑ Να βελτιώσουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις

 

📣 Ποιους Αφορά η Εκπαίδευση;

Αυτή η καταπληκτική ικανότητα μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη σε μια τεράστια ποικιλία των ανθρώπων και καταστάσεων, για παράδειγμα:

• Εκπαιδευτές, Θεραπευτές, Coaches, Mentors, θα είναι σε θέση να κατανοήσουν καλύτερα τα συναισθήματα των πελατών και των συμμετεχόντων τους και ταυτόχρονα θα μπορούν να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις πριν αυτές λάβουν χώρα.
• Επαγγελματίες των Πωλήσεων & της Εξυπηρέτησης θα είναι σε θέση να δουν στους δυνητικούς πελάτες τους τι δεν λένε με τα λόγια τους, όμως εκφράζουν ξεκάθαρα στο πρόσωπό τους.
• Διευθύνοντες Σύμβουλοι, Directors και Διευθυντές θα είναι σε θέση να γνωρίζουν ποια ήταν η εμπειρία των εργαζόμενών τους και, συνεπώς, να δημιουργήσουν νέες μεθόδους για την πιο αποτελεσματική διαχείριση των ανθρώπων τους.
• Στελέχη Ανθρωπίνου Δυναμικού, Δημοσιογράφοι θα είναι σε θέση να δουν αν οι εν δυνάμει υποψήφιοι λένε την αλήθεια,
• Διαπραγματευτές, Ειδικές Δυνάμεις, Profilers θα είναι σε θέση να ανακαλύψουν τα κρυμμένα συναισθήματα στο πρόσωπο των άλλων, καθώς επίσης την ασυνέπεια του λόγου με την γλώσσα του σώματος και τις μικρο-εκφράσεις.
• Καθένας που συναναστρέφεται με ανθρώπους θα είναι σε θέση να οικοδομήσει πιο ευτυχισμένες και αυθεντικές σχέσεις.

Επίπεδα Εκπαίδευσης :
1) Micro Expression & Body Language Practitioner
2) Micro Expression & Body Language Master Practitioner
3) Micro Expression & Body Language Coach

 

Εισηγητής:
Fragkias Nick
Behavioral Analyst & Profiler
Micro Expressions & Body Language Trainer
Official Associate of Paul Ekman International Academy
Interventionist Therapist
Clinical Hypnotherapost
Master Coach
NLP Trainer

 

Για να σας στείλουμε το αναλυτικό πρόγραμμα και περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επικοινωνήσετε:
[email protected]

 

Πότε?

22, 23 & 24 Νοεμβρίου 2019

10.00 – 18.00

Πού?

Πολυχώρος Χείρωνας: Αίθουσα «Δίας»
Παιανία - 19ο χλμ. Λεωφόρου Αθηνών-Λαυρίου

Πόσο?

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος της εκπαίδευσης, μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το Διοργανωτή:

6973749149 (Βάσια Μανίκα)

& στο [email protected]agkias.com

Διοργανωτής

Εισηγητής

ΝΙΚΟΣ ΦΡΑΓΚΙΑΣ
National Coordinator of INLPTA for Greece and Cyprus, International Ambassador of ANLP for Greece - Interventionist, Clinical Hypnotherapist - Master Coach, NLP Trainer, Micro Expressions & Body Language Trainer

Ο Νίκος Φραγκιάς είναι Master NLP Coach & Trainer NLP (ANLP & INLPTA), Systemic Psychology Counselor με μετεκπαίδευση σε Κλινική Ύπνωση & Ψυχοθεραπεία, καθώς και σε Provocative & Clean Language, ενώ διαθέτει και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Είναι Εθνικός Συντονιστής της INLPTA (International NLP Trainers Association). Επιπρόσθετα, είναι πιστοποιημένος από το Paul Ekman Institute και την Ακαδημία Emotional Intelligence για Συναισθηματικές Δεξιότητες και Ικανότητες όπως και σε τεχνικές Αξιολόγησης Αλήθειας και Αξιοπιστίας (Lie detection).

Είναι, επίσης, πιστοποιημένος Master Trainer και Εθνικός Εκπρόσωπος του Body Language Center, για Ελλάδα και Κύπρο, στο οποίο διεξάγει εκπαιδευτικά προγράμματα Γλώσσα του Σώματος και Micro-expressions.


Ακόμα, είναι ιδρυτής της εταρείας Dynamic Equilibrium καθώς και της μεθοδολογίας Dynamic Equilibrium SystemTM, ενώ έχει εργαστεί ως Διευθυντής του Kariera.gr Training & Development Centre. Πραγματοποιεί εκπαιδεύσεις ως επισκέπτης εισηγητής σε αρκετούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι Director του Dynamic Equilibrium System UK και εισηγητής σε προγράμματα ειδικευμένα για παιδιά Αγγλικών επαγγελματικών κολλεγίων όπως: Linguistic for Leadership (Socrates Method) – Meta Communication – Metaphors & Ancient Greek – System Thinking.


Διαθέτει πάνω από 17 χρόνια εμπειρία σε μεγάλες εταιρείες, ως HR Director & Operation Manager. Σαν σύμβουλος έχει εργαστεί σε Εταιρείες Ανθρώπινου Δυναμικού & Training Consultant.


Τα τελευταία 15 χρόνια είναι εισηγητής σε σεμινάρια εκπαίδευσης στελεχών, Soft Skills, Sales, EQ, NLP, Emotional Customer Service & Customer Experience, Telemarketing, Management Skills, Systemic Thinking.


Τέλος, είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών.

X