OPEN DAY
NLP Wellbeing Workshop

  1ο Διαδραστικό NLP Wellbeing Workshop 
 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ 

 

Η ομάδα της DynamicEquilibriumSystem παρουσιάζει το πρώτο Διαδραστικό NLP Wellbeing Workshop, που απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες Υγείας.

Σε αυτό το μοναδικό workshop θα αναπτυχθούν τα τρέχοντα θέματα επικοινωνίας που απασχολούν τους επαγγελματίες Υγείας τόσο με τους πελάτες τους, όσο και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Ποιά είναι αυτά τα συστατικά που είναι απαραίτητα να αναγνωρίζουν, από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ώστε να αναπτύξουν μια σχέση εμπιστοσύνης, ασφάλειας και συνεργατικότητας με τον πελάτη τους;

Οι επαγγελματίες υγείας θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά μια συνεδρία με πραγματικό πελάτη. Τα υλικά που θα παρουσιαστούν είναι το Αναπαραστατικό Σύστημα, τα Wellformed Outcomes καθώς και το coaching framework. Επίσης, θα δουν την εφαρμογή NLP τεχνικών με βάση το θέμα που θα αναπτυχθεί μέσα στην live συνεδρία.

Επιπλέον, θα πειραματιστούν με τα εργαλεία αυτά μέσα από βιωματικές ασκήσεις και θα είναι σε θέση να τα χρησιμοποιήσουν από την επόμενη, κιόλας, μέρα στο γραφείο τους.

Τέλος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την αναλυτική θεματολογία του ολοκληρωμένου προγράμματος NLP Wellbeing Coach Certification, που οδηγεί σε 3 παγκόσμια πιστοποιημένα πτυχία από τον διεθνή φορέα της INLPTA (International NLP Trainers Association).

 

Η συμμετοχή στο πρώτο Διαδραστικό NLP Wellbeing Workshop είναι δωρεάν και λόγω περιορισμένων θέσεων θα σταλεί πρόσκληση συμμετοχής από τους διοργανωτές.

Αν θέλετε να είστε μέσα στη λίστα των προσκεκλημένων, μπορείτε να στείλετε τα στοιχεία σας (όνομα- επίθετο, ιδιότητα, τηλέφωνο επικοινωνίας) στο [email protected] ως τις 31/1/19.

 

Εισηγητές:

Μανίκα Βάσια – NLP Wellbeing Specialist
Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος (Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο)
NLP Master Practitioner
Diet & NLP Wellbeing Coach
​mBIT Certified Professional Coach
Micro Expressions & Body Language Training Facilitator

Φραγκιάς Νίκος – NLP Trainer
Interventionist
Clinical Psychotherapist
Clinical Hypnotherapist
NLP Master Coach
Micro Expressions & Body Language Trainer
National Coordinator of INLPTA for Greece and Cyprus
International Ambassador of ANLP for Greece

 

Με την στρατηγική συνεργασία του medNutrition

 


 

 

Πότε?

9 Φεβρουαρίου,

10.00 – 14.00

Πού?

Πολυχώρος Χείρωνας: Αίθουσα «Ουρανός»
Παιανία - 19ο χλμ. Λεωφόρου Αθηνών-ΛαυρίουΠόσο?

Δωρεάν

Διοργανωτής

Εισηγητές

ΒΑΣΙΑ ΜΑΝΙΚΑ
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος - NLP Master Practitioner, Diet & NLP Wellbeing Coach, ​mBIT Certified Professional Coach, Micro Expressions & Body Language Training Facilitator

Η Βάσια είναι Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με 15 χρόνια εργασιακή εμπειρία. Το πάθος της και η αγάπη της για την Υγεία, Ευεξία και τη σχέση με το φαγητό, την οδήγησε στην εξέλιξή της ως Diet & Wellbeing NLP Coach.


Είναι NLP (Neuro-Linguistic-Programming) Master Practitioner, mBIT (multiple Brain Integration Techniques) Professional Coach, Micro Expressions & Body Language Training Facilitator και Speaker’s Performance Coach για το [email protected]


Η ιδιαίτερη εργασιακή της εμπειρία περιλαμβάνει εκλεκτές συνεργασίες με Διατροφικά και Fitness Κέντρα (πολυτελή spa, boutique fitness clubs, catering υγιεινής διατροφής κα). Έχει μεγάλη εμπειρία ως Food Marketing Specialist and Consultant σε εταιρία υπηρεσιών ευεξίας και διατροφής, έχει συνεργαστεί ως διαιτολόγος στην Ε.Ρ.Τ. και η τελευταία της διατροφική εταιρική συνεργασία είναι στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, Vodafone.


Είναι Managing Director, εκπαιδεύτρια και facilitator της Dynamic Equilibrium System Ltd σε θέματα Wellbeing, Sports Communication, Micro Expressions & Body Language και NLP και διδάσκει “Presentation Skills” στο Digital Marketing Practitioner (e- academy).


Έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρία σε δημόσιες ομιλίες, παρουσιάσεις διατροφής σε επιστημονικά συνέδρια και το κοινό, τηλεοπτικές εμφανίσεις στα ΜΜΕ, πλούσια αρθρογραφία στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και είναι ιδιαίτερα εξωστρεφής στον τομέα της Υγείας και Ευεξίας. Επίσης, στα πλαίσια των εταιρικών συνεργασιών της, σχεδιάζει, υλοποιεί και στελεχώνει και με άλλους επαγγελματίες υγείας μεγάλα projects που αφορούν στην Υγεία, Ασφάλεια και Ευεξία εργοδοτών και εργαζομένων.


Είναι η πρώτη coach ανάμεσα στους διαιτολόγους και η υπεύθυνη της “Diet Coaching” προσέγγισης, που δουλεύει τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε ομάδες που αναζητούν σταθερές αλλαγές στον τρόπο ζωής, νέες υγιεινές συνήθειες και συμπεριφορές και αρμονικές σχέσεις με τον εσωτερικό εαυτό. Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων, INLPTA (International NLP Trainers Association), HCA/ EMCC (European Mentoring & Coaching Council) Greece, ICF (International Coaching Federation) και IPPA (International Positive Psychology Association). Από τον Ιανουάριο του 2018 επιτελεί PR Executive Director του HCA/ EMCC Greece.


Είναι μια πολυσχιδής προσωπικότητα και πολυπράγμων επαγγελματίας με ανήσυχο επιχειρηματικό πνεύμα. Λατρεύει τη φυσική δραστηριότητα (κυρίως τον χορό, pilates, yoga) και έχει πλούσια εθελοντική δράση στους τομείς που δραστηριοποιείται.

ΝΙΚΟΣ ΦΡΑΓΚΙΑΣ
National Coordinator of INLPTA for Greece and Cyprus, International Ambassador of ANLP for Greece - Interventionist, Clinical Hypnotherapist - Master Coach, NLP Trainer, Micro Expressions & Body Language Trainer

Ο Νίκος Φραγκιάς είναι Master NLP Coach & Trainer NLP (ANLP & INLPTA), Systemic Psychology Counselor με μετεκπαίδευση σε Κλινική Ύπνωση & Ψυχοθεραπεία, καθώς και σε Provocative & Clean Language, ενώ διαθέτει και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Είναι Εθνικός Συντονιστής της INLPTA (International NLP Trainers Association). Επιπρόσθετα, είναι πιστοποιημένος από το Paul Ekman Institute και την Ακαδημία Emotional Intelligence για Συναισθηματικές Δεξιότητες και Ικανότητες όπως και σε τεχνικές Αξιολόγησης Αλήθειας και Αξιοπιστίας (Lie detection).

Είναι, επίσης, πιστοποιημένος Master Trainer και Εθνικός Εκπρόσωπος του Body Language Center, για Ελλάδα και Κύπρο, στο οποίο διεξάγει εκπαιδευτικά προγράμματα Γλώσσα του Σώματος και Micro-expressions.


Ακόμα, είναι ιδρυτής της εταρείας Dynamic Equilibrium καθώς και της μεθοδολογίας Dynamic Equilibrium SystemTM, ενώ έχει εργαστεί ως Διευθυντής του Kariera.gr Training & Development Centre. Πραγματοποιεί εκπαιδεύσεις ως επισκέπτης εισηγητής σε αρκετούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι Director του Dynamic Equilibrium System UK και εισηγητής σε προγράμματα ειδικευμένα για παιδιά Αγγλικών επαγγελματικών κολλεγίων όπως: Linguistic for Leadership (Socrates Method) – Meta Communication – Metaphors & Ancient Greek – System Thinking.


Διαθέτει πάνω από 17 χρόνια εμπειρία σε μεγάλες εταιρείες, ως HR Director & Operation Manager. Σαν σύμβουλος έχει εργαστεί σε Εταιρείες Ανθρώπινου Δυναμικού & Training Consultant.


Τα τελευταία 15 χρόνια είναι εισηγητής σε σεμινάρια εκπαίδευσης στελεχών, Soft Skills, Sales, EQ, NLP, Emotional Customer Service & Customer Experience, Telemarketing, Management Skills, Systemic Thinking.


Τέλος, είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών.

X