/*

Πολυχώρος Χείρωνας: Εκπαίδευση στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική (TCM) με την Άρτεμη Καρνέζη

Ο Πολυχώρος Χείρωνας και η Άρτεμις Καρνέζη διοργανώνουν ένα ετήσιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στη θεωρία της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής (Traditional Chinese Medicine – TCM).

Τον ερχόμενο Οκτώβριο, ο Πολυχώρος Χείρωνας υποδέχεται την πολύ έμπειρη θεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια και συγγραφέα βιβλίων Παραδοσιακής Κινζικής Ιατρικής, Άρτεμη Καρνέζη, με την οποία συνδιοργανώνει ένα ετήσιο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη βασική θεωρία της Π.Κ.Ι.. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φίλους της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής και Φιλοσοφίας και ταυτόχρονα σε όλους όσους θέλουν να τη γνωρίσουν καλύτερα και να αναπτυχθούν μέσα από την πανάρχαιη σοφία της. Απευθύνεται επίσης σε θεραπευτές κάθε κατεύθυνσης, οι οποίοι επιθυμούν να διευρύνουν την οπτική τους, μέσα από ένα ολιστικό και απολύτως φυσικό μονοπάτι προσέγγισης της ζωής και της υγείας.

Το εργαστήριο ξεκινά στις 8 Οκτωβρίου 2018, στον Πολυχώρο Χείρωνα και θα λαμβάνει χώρα κάθε Δευτέρα, 17.30 με 21.00, έως και το Μάϊο του 2019. Οι θεματικές ενότητες μπορούν να παρακολουθηθούν και μεμονωμένα. Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε εδώ ή μέσω της Γραμματείας του Πολυχώρου.

 

Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική:

Ένα αρχαίο αλλά και απόλυτα σύγχρονο θεραπευτικό σύστημα..

Η Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική (ΠΚΙ) αποτελεί ένα από τα αρχαιότερα θεραπευτικά συστήματα του πλανήτη μας. Στην διαδρομή της μέσα σε χιλιάδες χρόνια διατηρεί την ζωντάνια της ακόμη και σήμερα, μέσα από την συνεχόμενη πρακτική της, τόσο στην Ανατολή όσο πλέον και στη Δύση. Η συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητα της οφείλεται στις αρχές και τη θεωρία της, που επιβεβαιώνονται σταθερά στην καθημερινή ζωή μέσα από την παρατήρηση και την κατανόηση των φυσικών νόμων, καθώς και στην αποτελεσματικότητα που έχει μία θεραπεία όταν εφαρμόζεται στη βάση των αρχών αυτών.

Ετικέτες: Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική, ΠΚΙ
X