/*

Εργαστήριο ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: Η ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΝΤΡΑ

Ο πολυχώρος Χείρωνας σε συνεργασία με το Secret Garden έχουν την τιμή να φιλοξενήσουν τον Ananda Kumar από την Ινδία, εκπαιδευόμενο από δασκάλους κλειδιά των συνειδητών κοινοτήτων του Osho και του Auroville για ένα διήμερο εργαστήριο τάντρα.

«You were born with wings, why prefer to crawl through life

~ Rumi

Οι διαπροσωπικές σχέσεις βάλλονται από τις προκλήσεις των εξωτερικών γεγονότων της ζωής, εργασία και κοινωνία. Οι περισσότεροι άνθρωποι νοιώθουν εσωτερική δυσαρμονία. Αγωνίζονται για την επιβίωση και χάνουν την ειρήνη, την υγεία, την αγάπη και την εσωτερική τους ευδαιμονία.

  • Η Τάντρα είναι η εσωτερική αλχημεία που ευθυγραμμίζει και μεταμορφώνει τον καθένα στις υψηλότερες δυνατότητες της ζωής. Το σκουλήκι μετατρέπεται σε πεταλούδα, μέσα από την λάσπη βγαίνει ο λωτός, το ζώο γίνεται θεϊκό.
  • Μέσα από την αγάπη και την αφύπνιση, η Τάντρα μεταμορφώνει την ακατέργαστη άγρια ενέργεια σε διάφορες δυνατότητες που επεκτείνονται όπως της σεξουαλικότητας, των σχέσεων, της θεραπείας, της δημιουργικότητας, της σαφήνειας και της ελευθερίας.
  • Η Τάντρα είναι η ευαίσθητη συνάντηση και τήξη της πολικότητας : αρσενικό & θηλυκό, ενεργητικό & παθητικό, εσωτερικό & εξωτερικό, γή & ουρανός.

Σε αυτές τις δύο ημέρες του εργαστηρίου

  • Θα θεραπεύσουμε το ασυνείδητο παρελθόν και με επίγνωση θα »ανοίξουμε» στο εδώ και τώρα.
  • Θα δοθούν εργαλεία αφυπνιστικού διαλογισμού και θα γίνει πρακτική ώστε να κυκλοφορεί η ενέργεια, να επεκτείνεται και να μεταμορφώνεται.
  • Θα ευθυγραμμιστούν τα στρώματα του σώματος φυσικό, πνευματικό και συναισθηματικό με ενέργεια, διαίσθηση και ευδαιμονία.
  • Θα δοθούν χρήσιμοι τρόποι υποστήριξης για τον καθένα ή για το ζευγάρι.
  • Κατάλληλο για ζευγάρια και για μη ζευγάρια, για αρχάριους και για έμπειρους
  • Κατάλληλο για ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν με ειρήνη, υγεία, αγάπη, ελευθερία και ευδαιμονία στην ζωή.
  • Θα δοθούν πρακτικά εργαλεία  για να ενσωματωθούν στην καθημερινότητα που αφορούν τα προσωπικά, τις σχέσεις και την εργασία.
  • Κανένα είδος γυμνισμού ή σεξουαλικής ενέργειας δεν λαμβάνει μέρος.

 

 

Πότε?

  • 22/06/2017 19:00 - 21:00

Πού?

Πολυχώρος Χείρωνας
19ο χλμ. Λεωφόρου Αθηνών - Λαυρίου

Πόσο?

Διοργανωτής

Εισηγητής

ANANDA KUMAR
Meditator Living

Είναι ένας «διαλογιστής διαβίωσης», διδάσκει και συνοδεύει θεραπευτικά με «εσωτερική ουσία» μέσα από το σώμα, το μυαλό, τα συναισθήματα και την ενέργεια, χρησιμοποιώντας τα μεταμορφωτικά εργαλεία της Γιόγκα, της Τάντρα, και της εσωτερικής επιστήμης.


Κάποιες μυστικιστικές εμπειρίες και περαιτέρω αναζητήσεις, τον ώθησαν σε ένα ταξίδι εσωτερικό και εξωτερικό. Εδώ και 21 χρόνια, εξερευνά διάφορες μορφές της γιόγκα, του διαλογισμού, της θεραπείας και του ενεργειακού πεδίου.


Μοιράζεται θεραπευτικές συνεδρίες εδώ και 11 χρόνια και είναι επαγγελματικά εκπαιδευμένος, με διεθνείς πιστοποιήσεις για διάφορες μορφές θεραπείας μέσω του σώματος , του μυαλού, των συναισθημάτων και της ενέργειας (Watsu, Aqua Wellness, Foot Reflexology, Hypnotherapy, Alchemy of touch – Rebalancing), από «δασκάλους-κλειδιά» στις συνειδητές κοινότητες του Osho και του Auroville.


Συντονίζει εκπαιδεύσεις και retreats εδώ και 6 χρόνια, αφήνοντας πίσω του την καριέρα του σχεδιαστή λογισμικού, για να αφιερωθεί εξολοκλήρου σε μοιράσματα καρδιάς στις Ινδίες το Βιετνάμ και την Ευρώπη.


Υπενθυμίζει στους ανθρώπους να ζουν με την ουσία της αγάπης και της ελευθερίας, μέσα τους και έξω τους!

X