/*

Webinar
Κάνε FOCUS | με τη Βίκυ Χαντζή

Εκπαίδευσε τον Νου να Υλοποιεί & να Επιτυγχάνει Μεθοδικά τους Στόχους σου

 

Βιωματικό webinar με τη γνωστή Δημοσιογράφο,
ΝLP Master Practitioner και Canfield Certified Trainer

Από τη στιγμή που θα ανοίξεις τα μάτια σου το πρωί μέχρι το βράδυ που θα ακουμπήσεις και πάλι το κεφάλι στο μαξιλάρι, έχεις δύο επιλογές: Να περιμένεις τα πράγματα να συμβούν ή να κάνεις ΕΣΥ τα πράγματα να συμβούν.

Είναι αλήθεια πως τα γεγονότα των τελευταίων μηνών ανέτρεψαν πολλά πράγματα στη ζωή μας και μας έκαναν να συνειδητοποιήσουμε πως η μόνη σταθερά πλέον στη ζωή είναι η ΑΛΛΑΓΗ.

Τα πάντα γύρω μας αλλάζουν. O κόσμος αναγεννιέται και εξελίσσεται καθημερινά με σαρωτική ταχύτητα δημιουργώντας μια νέα πραγματικότητα με εκπληκτικές ευκαιρίες αλλά και προκλήσεις που απαιτούν προσαρμοστικότητα, ευελιξία σκέψης, δυνατή ψυχολογία και στρατηγική.

Mην επιτρέπεις στον «ιό» του φόβου να πατήσει «pause» στα όνειρά σου. Κάνε FOCUS στη δύναμη μέσα σου. Εκπαίδευσε τον νου να ρέει στις αλλαγές και να υλοποιεί έξυπνα και μεθοδικά τους στόχους σου ανεξάρτητα από την αβεβαιότητα που προκαλούν οι εξωτερικές συνθήκες.


Στο σεμινάριο θα γνωρίσεις αποτελεσματικές τεχνικές του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) και θα κάνεις βιωματικές ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν
:

⦁ Να διαχειρίζεσαι με ευελιξία τις αλλαγές από τη θέση του παρατηρητή.
⦁ Να προγραμματίζεις το GPS του μυαλού σου ώστε να εστιάζει πάντα στις λύσεις.
⦁ Να κρατάς την ενέργεια και την ψυχολογία σου ψηλά και να κάνεις ΕΣΥ τα πράγματα να συμβαίνουν.
⦁ Να δημιουργείς «άγκυρες δύναμης» και να ατσαλώνεις την αυτοπεποίθησή σου.
⦁ Να λύσεις το εσωτερικό σου «χειρόφρενο» και να απελευθερώσεις αρνητικές πεποιθήσεις που μπλοκάρουν τους στόχους σου.

Επιπλέον θα ανακαλύψεις:

⦁ Πώς να αντιμετωπίσεις την αναβλητικότητα υιοθετώντας στοχευμένα παραγωγικές συνήθειες που σε οδηγούν βήμα βήμα στον στόχο σου.
⦁ Πώς να γίνεις ο «δημιουργός» της πραγματικότητάς σου με τις σκέψεις και τις λέξεις που χρησιμοποιείς.
⦁ Τρόπους δράσης για να κατακτήσεις έξυπνα και μεθοδικά τους στόχους σου.

Θα μάθεις επίσης:

⦁ Τι είναι το ταμπλό των στόχων (Vision Board). Πώς λειτουργεί και πώς μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου.
⦁ Πώς να αξιοποιείς την απεριόριστη δύναμη του δημιουργικού οραματισμού για να πετυχαίνεις τους στόχους σου.
⦁ Πώς να ενεργοποιήσεις το εσωτερικό σου «Κεφάλαιο» και να κτίσεις συνείδηση ευημερίας και αφθονίας στη ζωή σου.
⦁ Πώς να ζεις κάθε μέρα με χαρά και ενθουσιασμό.

Το σεμινάριο βασίζεται στο best seller των εκδόσεων Διόπτρα «Κάνε FOCUS» του κορυφαίου Αμερικανού Ψυχολόγου και Success Coach Jack Canfield. Νο1 συγγραφέα best sellers των New York Times.


Τι θα χρειαστείτε για το σεμινάριο: Ένα μπλοκ σημειώσεων, νερό και άνετα ρούχα. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν 4 διαλείμματα διάρκειας 10 λεπτών.

Δώρο: Το best seller των εκδόσεων Διόπτρα «Kάνε FOCUS» του κορυφαίου Ψυχολόγου και Success Coach Jack Canfield αξίας 16€. Θα σας αποσταλεί ταχυδρομικά εντός των επόμενων δύο εβδομάδων μετά την παρέλευση του σεμιναρίου.

Εxtra bonus: Mε τη συμμετοχή σας θα λάβετε στο προσωπικό σας e-mail το 20σέλιδο Workbook με τις ασκήσεις του σεμιναρίου.


Πώς θα εγγραφείτε: Πατήστε εδώ!

Πότε?

Τετάρτη,

31 Μαρτίου 2021,

17:00 – 22:00

Πού?

Zoom Live

Το event θα μεταδοθεί ζωντανά από τον Πολυχώρο Χείρωνα.

Πόσο?

80 ευρώ

Δώρο: Το best seller των εκδόσεων Διόπτρα «Kάνε FOCUS» του κορυφαίου Ψυχολόγου και Success Coach Jack Canfield αξίας 16€. Θα σας αποσταλεί ταχυδρομικά εντός των επόμενων δύο εβδομάδων μετά την παρέλευση του σεμιναρίου.
Εxtra bonus: Mε τη συμμετοχή σας θα λάβετε στο προσωπικό σας e-mail το 20σέλιδο Workbook με τις ασκήσεις του σεμιναρίου.

Διοργανωτής

Alternative Media

Πληροφορίες:
[email protected]
2111.821655

Συντονίστρια

Βίκυ Χαντζή

Η Βίκυ Χαντζή είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της τηλεόρασης του ALPHA. Εργάζεται στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στα περιοδικά 22 χρόνια. Έχει σπουδάσει ΜΜΕ & Επικοινωνία καθώς επίσης και Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP).


Ασχολείται ενεργά με το Life Coaching και με τη συμβουλευτική ψυχολογία. Είναι πιστοποιημένη NLP Master Practitioner, μέλος του Hellenic Board of NLP & European Board of NLP. Σπούδασε με υποτροφία στον Αμερικανικό Εκπαιδευτικό Όμιλο "The Canfield Training Group”, και είναι πιστοποιημένη Τrainer του προγράμματος "Τhe Success Principles” του κορυφαίου παγκοσμίως Ψυχολόγου και Success Coach Τζακ Κάνφιλντ, συγγραφέα Best Seller των New York Times.


Έχει εκπαιδευτεί επίσης στο Ρωσικό Σύστημα ΠΕΠΑ (Σύστημα περαιτέρω ενεργοπληροφοριακής ανάπτυξης). Τα τελευταία 5 χρόνια, σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Οίκο ΔΙΟΠΤΡΑ, πραγματοποιεί σεμινάρια, workshops και βιωματικές παρουσιάσεις best seller βιβλίων αυτογνωσίας, με στόχο να βοηθά τους ανθρώπους να βρίσκουν τη δύναμη μέσα τους.

X